GarryOne Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 am top.php<table width="100%" cellpadding="0" height="200" cellspacing="0" border="0" bgcolor="#000000"> <tr> <td> <p align="right" valign="top"> <a href="" >Page 1 | </a> <a href="" >Page 2 | </a> <a href="" >Page 3 | </a> <a href="" >Page 4 | </a> <a href="" >Page 5 </a> </p> </td> </tr></table>si style.cssa:link {font-family: Comic Sans MS;font-size: 14px;text-decoration: none;color:white;margin-top:0;vertical-align:text-top;}a:hover {font-family: Comic Sans MS;font-size: 14px;text-decaration:underline;color:white;margin-top:0;vertical-align:text-top;}a:visited {text-decoration: none;font-family: Comic Sans MS;font-size: 14px;color:white;margin-top:0;vertical-align:text-top;}si index.php<html> <head> <title>Blogger</title> <link href="style.css" type="text/css" rel="stylesheet"> <script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script> </head><body leftmargin="0" topmargin="0" bgcolor="#BABABA"> <?php include ('top.php'); ?>la index totul e corect, am pus ca sa va dati seama cum merge treaba. Problema este in style.css sau in top.php .Link-urile normal trebuie sa se puna sus, insa se pun jos, am declarat prin <p valign="top"> si oricum nu merge, nici partea css nu fucntioneaza, cand dau mouseover nu se face underline, nustiu ce are Quote
Xander Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 valign pui in container lol(p nu e block container)... <td valign="top">xx</td>cat despre hover... pune-l ultimu si vezi daca merge Quote