Jump to content

GarryOne

Active Members
 • Posts

  2290
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

GarryOne last won the day on May 24 2016

GarryOne had the most liked content!

1 Follower

About GarryOne

 • Birthday 01/26/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj-Napoca, Romania
 • Interests
  Security & Programming

Contact Methods

 • Skype
  igor.mardari

Converted

 • Location
  Chisinau, Cluj-Napoca
 • Occupation
  Freelancer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GarryOne's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

322

Reputation

 1. Daca tot veni vorba de Instagram accounts, chiar acum am facut un gist pe github, cu un script facut in Puppeteer pentru Instagram Credentials Verification. Poate ii foloseste cuiva. https://gist.github.com/GarryOne/61e12596cbca30c7da8fcc59bb3d6d06
 2. Daca a descarcat cineva, poate sa uploadeze pe un file sharing, tot pack-ul intr-un singur fisier, ca sa nu se mai chinuie si altii sa descarci 27 parti.
 3. Iti inteleg supararea, si e din cauza ca tu ai nimerit Late Ticket. Fara ca sa cunosc detalii din culise, sau economice, aceste bilete sunt over-priced, tocmai din motivul de a fi cumparate cat mai putin, respectiv, de a fi cumparate mai din timp, pentru ca organizatorii sa se poata organiza, stiind din timp care va fi numarul aproximativ de participanti. Daca lasi acelasi pret, si la Late Ticket, ca si cel Regular, in ziua in care va incepe evenimentul, te vei trezi cu cativa zeci, sau poate chiar sute de oameni pe cap, cu care nu vei sti ce sa faci si iti vor da planurile de organizare peste cap. Chiar daca vrei sa contesti pretul, contesta Regular Ticket, nu Late Ticket, pentru ca asa ar fi normal.
 4. Nu stiu de unde ai luat suma 540 lei, care e una eronata, ca ulterior sa enuntezi ca se va ajunge la 1000 euro. Tipic romanesc. Pana acum 2 zile, a fost Regular Ticket, care costa 39.5 euro pentru un student. Iar daca il luai mai din timp, il prindeai si la 35e, respectiv 29e. Late Special Ticket costa 115 euro. Aici sunt preturile. https://def.camp/registration/
 5. Nu stiu daca s-a mai discutat despre asta, dar am vazut ca au disparut anumite topic-uri mai vechi. Spre exemplu, asta: https://rstforums.com/forum/75541-tema-pentru-acasa.rst @Nytro, tin minte ca tu ai scris niste sfaturi utile pentru CV in acel topic, din pacate vad ca nu se mai poate accesa informatia.
 6. Imi pare rau daca nu se poate face diferenta dintre un guvern Ponta, care platea milioane de euro, lui Sebastian Ghita, ca sa creeze soft-uri INUTILE, avand ca scop doar spalarea de bani si coruptia, si intre guvernul actual, despre care am spus mai sus deja. Cristian Ghinea, actualul ministru al Fondurilor Europene, a dat in vileag aceste chestii, desi se stia de asta si pana acum. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/Cristian+Ghinea+Se+inventeaza+nevoi+fictive+ale+institutiilor
 7. Am citit comentariile pana acum, am vazut pe unii care se impotrivesc acestui program, probabil tot ei sunt cei care se plang de aceasta tara, fara a actiona cand li se da ocazia. Eu vreau sa spun doar atat: Ii felicit pe cei care au ales sa se implice in acest proiect si sa incerce sa contribuie cu ceva spre schimbarea in bine a acestei tari. Eu cred ca la asta se rezuma tot acest proiect, in a vrea sa faci ceva pentru schimbare sau nu. Si apropo, eu sunt bucuros ca s-a ivit un asa guvern, in frunte cu Dacian Ciolos, care chiar incearca sa faca ceva pentru tara asta, si se vede asta de la o posta. In mod normal, nici nu ar fi existat aceasta oportunitate. Mare, mare pacat ca o sa plece la toamna.
 8. S-ar putea sa te ajute pentru o parte din chestiile mentionate de tine. http://phantomjs.org/
 9. Ar fi bine sa te preocupe daca vrei sa aiba succes acest proiect, si ar fi pacat sa nu aiba. Interfata grafica este pur si simplu execrabila. E din anii 90. Nici macar nu trebuie sa inventezi roata, poti folosi un Dekstop Environment, cum ar fi lxde, kde, gnome, mate...
 10. http://www.codeschool.com/free-weekend
 11. File 1: http://pastebin.com/vwGQ4ssg File 2: http://pastebin.com/gyZiwy9N File 3: http://pastebin.com/7Qc9X0Ry File 4: http://www111.zippyshare.com/v/k9wRJtDr/file.html Primele 3 sunt obfuscated. Ultimul, este cel mai ciudat. Cand deschideam sursa, cu un editor, imi apareau doar whitespaces, dar cand accesam fisierul in browser, aparea un input de login, care, cel mai probabil, odata completat, era afisat o interfata de web shell. Atunci l-am sters pe loc, de pe server, dar am salvat o copie, insa pe localhost, nu am reusit sa reproduc functionalitatea. De aceea l-am si uploadat pe un file sharing, si nu am pus codul sursa pe pastebin. Eu din pacate nu am atata timp ca sa pierd investigand in detaliu problema, dar sunt curios sa aflu informatii in legatura cu asta. Multumesc.
 12. Sie mie imi mege. Multumesc. Vad ca primul release e din August 2015. Oare merge de atunci, si Udemy nu a intreprins nimic ca sa opreaca chestia asta? Oare va mai merge mult timp de acum incolo?
×
×
 • Create New...