mihai_tgv Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 (edited) Cautand pe net am gasit asta: Detect Invisible Yahoo Status | Yahoo Scanner | Yahoo Detector .L-am testat de cateva ori si nu a dat niciodata gres.Am vazut ca dupa ce cei de la Yahoo au facut update-ul au aparut diverse scripturi care aratau un status la intamplare pt. un anumit id verificat.Asta prea mi l-a "ghicit" de fiecare data.Poate va uitati si voi "peste" el... Edited June 4, 2011 by mihai_tgv Quote
tdxev Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 am v?zut ca majoritatea au început sa foloseasc? alta `vulnerabilitate` a Yahoo pana acum dac? f?ceai `scan` pe un site vedeai cu Wireshark ca este `scanat` id-ul t?u.. acum nu mai apare nici un fel de trafic intre botul folosit de site ?i calc t?u. Quote
nym3ny Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 corect, Jdetector.com - Yahoo Messenger invisible detector, check yahoo status, invisible status checker, yahoo invisible scanner a fost primul asa stiu si eu. Quote