NightWolf Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Cumpar emailuri, baze de date complete rusia, indonesia si/sau forex/investment.Verific inainte de a plati. Plata LR, Paypal, Alertpay sau Moneybookers.
Stealth2 Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Ce intelegi tu prin a verifica inainte de a platii?
NightWolf Posted June 9, 2011 Author Report Posted June 9, 2011 verific daca au fost extrase din db-uri reale, nu generate, sau adunate de prin google cu diferite crawlere - adica tu imi spui ca au fost extrase din db-ul site-ului X , eu iti cer o mostra de 10-15 emailuri, iar eu verific daca sunt din db-ul respectiv.Ma intereseaza strict emailuri din rusia, indonesia si forex, investment (adica extrase din siteuri rusesti, indonesiene si forex/investment)
for16 Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 Cumpar emailuri, baze de date complete rusia, indonesia si/sau forex/investment.Verific inainte de a plati. Plata LR, Paypal, Alertpay sau Moneybookers.http://rstcenter.com/forum/36016-%5Bvand%5D-2-5-milioane-de-mailuri-ro.rstdaca vrei, PM me
NightWolf Posted June 10, 2011 Author Report Posted June 10, 2011 HUHHHH >>>> Ma intereseaza STRICT !!!!! emailuri din rusia, indonesia si forex, investment (adica extrase din siteuri rusesti, indonesiene si forex/investment)
MrRip Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 NU mai faceti nici un fel de trade cu acest individ ! SCAMMER scrie pe fruntea lui !Closed !