Jump to content
Guest

Din seria o noapte de kkt....

Recommended Posts

Posted

Ceea ce ve-ti auzi in urmatoarel;e secunde este pura fictiune orice asemanare cu personaje sau intamplati reale...ce mincinos is in p mea...

Desigur si sfera este patrata si vacile zboara[auzisi pe un blog de la unu kaizer]

Sa va povestesc ce se intampla cand nu gesesti o buda in orasu asta imputit...ca de primaria mai degraba lasa locu bordelurilor ... (ceea ce nu ma deranjeaza dar eu is mai de moda veche si nu prea folosesc...)

Ma intalnesc cu iubirea vetii mele in punctu X sa o duc acasa in pct Y, dar in presimtirea mea cad ies din casa simt ca ar fi bine sa ma dun in rm 1-20 de min la buda...(de obicei ma duc dupa 2-3 ore ...)

Uitas cat must semi-fermentat baui eu in ziua curenta (cam numai asta mancasem eu azi deobicei eu doar beau cam 90% pt ca eu consider bautura ca fiind aliment).

Ma intalnesc si persoana respectiva pt care "mi-as da viatza" imi vb cum ea si prietenele ei vazusera ieri o telenovela cu o scifosita ... (atunci am zis [si din pacate cu voce tare] acum stiu de ce ma treacea kkrea cand am iesit din casa) ... m-am scos si din asta ...

Am condus "inimioara mea" acasa, si sa maduc spre transportul in comun ... hmmm omfg ce imi vine a ..... (taci nu zii nimik ca ii babe prin jur), si ma urc in autobuz dupa 3 statii ma treaceau toate i clusiv transpiratia ... eram obisnuit cu friptura si alte alimente mai mult alcolice dar mulst mai rar ... ma cobor nemai putand suporta intrun intrun bar sa ma duc la buda si dupa aia la o bere era din asta mai nasol cu buda nasoala ca de sa nu stricam farmecul "retro" al barului din a pune niste chestii de igena cum ar fii TOILET PAPER OMFG ... ...

Si ma trece .... gandul:

- Ba tu esti roman ...

- Da..

- Ba tu esti intotdeauna pregatit ....

- Da...

- Chiar si azi diminetza la biserica tu aveai sa te ierte domnu o cutie de durez(aham va prindeti voi) in buzunar

- Da ...

- Si esti inteligent ... NU ???

- A .. da ...

- Stii ce este in cutia de la prezervative, ce poti folosi ?

- Hai mai date-n p mea logic da n-am cu cine ca de cand e motoolita si sigilata cutia aia ma tem ca e expirata...

- Ascultama si deschide-o ... vei gasi scaparea din aceast dilema in care te afli...

Deschid si ce sa vezi .. 3 prezervative si "scroll of resurection" adik intructiunile de folosire stii tu alea,

pe care intotdeauna le citesti inainte de ... si cand blonda te intreaba ce faci tu raspunzi "caut desenele", si ea s-o terminat toonami de pe cartton network... folosesc aceste instructiuni ... nu chiar cum era desenat pe acolo dar prin zona ...

Fericit de inventivitatea de care am dat dovada ... daca pot sa spun asa .... ies si in timp ce im beiam berea...

Ba idiotule .. mai tii minte ca la biserica era un lef de "Foaia bissericii" si cand ai vezut- o ti-am spus [gandul] "I-o iti va veni in ajutor candva ..."

Si tu n-ai luat-o ruptule ... acuma gandeste-te daca ma ascultai mai desigilai tu cutia aia de durez... ?

E las ca si duminica viitoare este slujba ....

Ce pot sa spun fictiunea mea are de toate ... actiune, drama, suspans(cel putin din partea mea), multiple deznodaminte .... , horror(daca stai sa te gandesti mai bine...), ironie ...

Chiar daca e o poveste de CACAT.

Welcome flamer , please go to church (NOW YOU HAVE A RESON) ...