HellScream Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Sincer, nici nu stiu unde sa pun chestia asta...la tutoriale....la partea de securitate.....in fine, utitati in ce consta mica mea descoperire de azi.Am luat un document text, facut un office 2007. In concluzie fisier cu extensia DOCXAm schimbat extensia in RAR, si am deschis noul fisier. Am dezarhivat continutul si am optinut o serie de XML-uri inpartite in mai multe folderere. Am rearhivat folderele si am schimbat iar extensia arhivei in DOCX.....s-a deschis documentul original.Sincer...nici nu stiu dc...sau cum este posibila faza asta....banuiesc ca este din cauza algritmului in care creeaza ms-ofice-ul documentele. In fine.....puteti folosi metoda de mai sus, dupa bunul plac. Practic aduceti fisierul DOXC la "codul sursa" sau ce o fi ala.Poate o stiati, poate nu.....de asta am postat aici. Quote
em Posted June 27, 2011 Report Posted June 27, 2011 Office Open XML (also informally known as OOXML or OpenXML) is a zipped, XML-based file format developed by Microsoft. Deci e normal.Banuiesc c? ar fi de folos c? po?i ascunde alte minun??ii pe acolo ?i documentul s? r?mân? valid. Quote
mike_vio Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Am incercat sa schimb ceva intr-un fisier + repack, la final word2007 nu mai recunostea fisierul. Are pe undeva un cod de verificare cred. Quote