Jump to content
DuTy^

Schimb telefon pe laptop!

Recommended Posts

Salut, am un telefon Samsung C6625 Valencia cu, caracteristicile de aici : Samsung C6625 - Full phone specifications numai ca, culoarea nu este alba ca in poza si este neagra...

Telefonul il am de 7 luni si este in stare impecabila tinut in husa mereu si umblat cu grija cu el, NU PREZINTA NICI UN DEFECT! Ofer la el un card de memorie de 8 Gb cu tot ce avea in cutie:

-Incarcator

-Instructiuni

-Cd cu windows mobile 6.1

-Cablu USB

Garantia este valabila 24 de luni adica 24-7=17 adica inca 17 luni

+

Un monitor LCD "NEC AccuSync LCD72VM" de 17 inch in stare impecabila! fara zgarieturi, fara nici un defect il am de vre-o 2 ani in care a stat pe birou nemiscat (il dau cu tot cu cablurile necesare)!

Pret: Telefon = 399 lei Monitor = 249 lei

SAU

As dori la schimb un laptop (netbook) sau daca nu, laptop care sa aiba caracteristicile minime urmatoare:

CPU: 1.6 Gh

RAM: 1 Gb

HDD: 80 Gb

Video: 128 Mb

Si sa am unde sa bag cablu DSL

Daca se poate sa vorbiti serios fara caterinca si altele... cei care sunt interesati sa lase specificatiile technice in topic, si ii voi contacta prin pm.

Cei care nu implinesc cerintele in totalitate sunt totusi rugati sa posteze detaliile!

O zi buna!

Edited by DuTy^
Am modificat cateva detalii

o precizare... netbookurile si notebookurile nu au unitate cd/dvd incorporata... doar laptopurile au - si nu compara procesoarele atom de la netbook-uri cu cele de pe laptopruri (e ca si cand ai compara anticul celeron cu core 2 duo sau i7)... oricum ce vrei tu merge si un laptop second hand

Cei care nu implinesc cerintele in totalitate sunt totusi rugati sa posteze detaliile!

ok atunci o sa modific mai mult detaliile.. sa retinem ca laptopu` e second hand de mai mult timp decat am eu telefonu... daca vreti va fac poze filmulete cu el, e IMPECABIL!

Ok o sa mai scad putin

ARATA IMPECABIL SI FUNCTIONEAZA,NU ARE HARD SI INCARCATOR....SCHIMB CU TELEFON EX:NOKIA 8800,N85,N95,N96,SAMSUNG F480,...ETC...MAI DAU DIFERENTA DE BANI SAU INCA UN LAPTOP TOSHIBA P3,DACA IMI PLACE TELU ...LEPTOPURI FIX ARATA CA SI IN POZE
Livrare: Predare personala in Satu Mare.

o sa ma mai uit pe aici pe okazii

Prea multe cerinte vrei sa aiba laptopul ala,in functie de pretul telefonului 550 ron NOU,nu gasesti niciunde asa configuratie la un asa pret..

Laptop second hand cu garantie, laptop-uri second hand Dell, Fujitsu-Siemens, HP, IBM, Sony, Toshiba

preturule la second la ce cere el incep de la 600 ron... acum nu stiu cat e telefonul ala nou si cat e second... ar trebui vazut daca se merita pretul unui telefon second cu pretul unui laptop second...