Jump to content
sado

stealer/istealer/trojan e la moda acum?

Recommended Posts

Posted
Ce stealer/istealer/trojan e la moda acum? Defapt , care functioneaza la potential maxim si da cele mai putine erori?

Nene nu conteaza stealerul...daca functioneaza e bun oricare,conteaza crypterul si metoda de spread

Posted
Nene nu conteaza stealerul...daca functioneaza e bun oricare,conteaza crypterul si metoda de spread

am pus o intrebare, astept raspuns la ea , nu am intrebat cum functioneaza stealerul sau ce metode de criptare sau de spreed se folosesc ..era curios ce se folosest moi nou ..degeaba iau stelere care "fura" doar de la versiuni mai vechi daca mie imi trebuie de la versiunea x de exemplu...plm ..

Posted
am pus o intrebare, astept raspuns la ea , nu am intrebat cum functioneaza stealerul sau ce metode de criptare sau de spreed se folosesc ..era curios ce se folosest moi nou ..degeaba iau stelere care "fura" doar de la versiuni mai vechi daca mie imi trebuie de la versiunea x de exemplu...plm ..

Pai in general stealerele private...din astea free,iStealer

Posted (edited)
ce plm ai ma? ai cerut nume de stealer baiatu ala ti-a dat : iStealer.

>:D<

de istealer stiu toti man ,daca vroiam istealer nu mai faceam topic de-an pulea , am cerut un nume mai nou sa zicem , daca nu stii nu posta ca prostu doar sa te afli in treaba..

Edited by beaubere