darvil690 Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 TheFiles.ro,este un site de trackere,foarte asemanator cu filelist.Inregistrarile sa fac doar cu invitatie,asa ca cine doreste o invitatie sa imi trimita PM, cu e-mailu pe care doreste sa o primeasca,si o va primi in scurt timp,sau lasati comment mai jos,cu e-mailu dorit.Am 50,trebuie sa le dau pe toate.*Toate invitatiile sunt gratis,si eu nu castig nimic din asta. Quote
alexyo21 Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 *Toate invitatiile sunt gratis,si eu nu castig nimic din asta.Nu castigi pe dracu , macar zi ca ai nevoie sa le trimiti ti se pare cu suntem prosti si nu stim ca thefiles organizeaza concursuri cu invitatii pentru as aduna useri? Quote
darvil690 Posted July 2, 2011 Author Report Posted July 2, 2011 ce concurs ma?Ei dau invitatii membrilor deja inregistrati,pentru a isi mari comunitatea,si orice membru inregistrat,poate sa ceara un numar de invitatii,care sa le foloseasca.Deci,eu am cerut cele 50 de invitatii,si vreau sa le dau. Quote
Guest Mosad Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 Isi aduna iar userii pana se gaseste cineva istet sa ii futa iar. Daca vrei sa scapi mai repede de ele incearca sa intrii pe servere de counter strike. Quote
dexter_93 Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 vreau si eu o invitatie te rog:d bmwnr_123@yahoo.com Quote
fight4love Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 poti sa imi dai si mie o invitatie...te rog frumos?!? Quote