boboc Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Servis! ...multi baieti priceputi peaici...ma-ti putea ajuta si pe mine cu legatul unor leduri la un sistem audio... (nu prea ma pricep) am incercat sa citesc pe ici-colo dar mai mult m'am pierdut in informatii... am inteles ca se pot conecta si prin USB, facan acelasi lucru ca si fiind conectate la sistemul audio...daca da v-as ruga sa imi explicati si mie ce si cum :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members Fi8sVrs Posted July 2, 2011 Active Members Report Share Posted July 2, 2011 (edited) pentru winamp era un plugin Download link: Download LED-KEYBOARD 2.0iar ce cauti tu presupun ca sunt astea: http://www.youtube.com/watch?v=VhNqp3zUrRw&feature=fvwrel Edited July 2, 2011 by Fi8sVrs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boboc Posted July 2, 2011 Author Report Share Posted July 2, 2011 (edited) multam omule !asta cautam (primul link de ytb) (nu cel pt winamp)... sa conectez leduri pe firele ce merg la boxe am mai facut eu asa ceva... dar problema era ca nu momentul in care se aprindeau/stingeau nu corespundea cu cel al woferului (functionau doar odata cu inaltele)... si nu prea as fi dat o gaura in sobofer sa conectez ledurile pe cablul lui... Edited July 2, 2011 by boboc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...