Jimmy Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 Care este nr maxim de loguri pe care l-ati avut/aveti si ce metode de spread folositi?Eu nu ma omor cu asa ceva ,am 850 loguri de pe urma unui video pe Youtube Quote
Oust Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 http://rstcenter.com/forum/34261-detalii-pentru-spread.rstA mai fost postat de N-spe ori. Quote
Jimmy Posted July 2, 2011 Author Report Posted July 2, 2011 http://rstcenter.com/forum/34261-detalii-pentru-spread.rstA mai fost postat de N-spe ori.De fapt o singura data , si topicul meu e un pic diferit... Quote
sado Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 (edited) Care este nr maxim de loguri pe care l-ati avut/aveti si ce metode de spread folositi?Eu nu ma omor cu asa ceva ,am 850 loguri de pe urma unui video pe YoutubeDepinde foarte mult spre ce categorie de loguri bati ..daca alegi varianta grea cu "victime" care au cat de cat habar de pc..e putin mai greu , se ridica la alt nivel de teste/cunoastere/psihologie dar rezultatul e pe masura , adica prinzi lucruri mai "rare" .. in schimb , daca cauti loguri medii ...gen conturi pe jocuri sau alte rahaturi care iti mananca timpul , treaba se simplifica si reusesti sa obtii loguri din spam pe siteuri unde crezi/pretinzi ca sunt utilizatori(victime) mai putin inteligente.Deci totul se rezuma la putin cap si la teste/experienta.. Edited July 2, 2011 by beaubere Quote
GarryOne Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 @jimmy m-am uitat la clipul tau de pe youtube, la username ai bagat ca exemplu: "your name" si la coins ai bagat "999999999" si ai dat hack si a zis ca "HACKED SUCCSESFULLY" ) , mor, se vede deja din video ca programul functinoeaza 100%, aia erau prosti rau de au picat Quote
Jimmy Posted July 3, 2011 Author Report Posted July 3, 2011 @jimmy m-am uitat la clipul tau de pe youtube, la username ai bagat ca exemplu: "your name" si la coins ai bagat "999999999" si ai dat hack si a zis ca "HACKED SUCCSESFULLY" ) , mor, se vede deja din video ca programul functinoeaza 100%, aia erau prosti rau de au picatA fost descarcat de 859 de ori , mai primesc si mesaje de genu "frate ce are de nu merge...)" Quote