blade4ever Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 (edited) Am un site (warez) muzicamp3 [dot] net .Este pe platforma wordpress si are integrat (multumita lui benny) un script ce preia automat continut de pe trilulilu (titlu,player + download link direct) . Intrebarea mea este ,aveti idee daca spameaza site-ul in google search,sau daca voi mai lua ban ? Mentionez ca tot ce genereaza pagina de cautare a site-ului meu nu este indexat,doar strict continutul site-ului (post,pagini,categorii) . Daca descoperiti ceva ce dauneaza please reply.Ms frumosP.S. Am editat robots.txt si am blocat si paginatia,ca se facea content dublu muzicamp3[dot]net/robots.txt Edited July 4, 2011 by blade4ever Quote
MazaBoY Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 Am si eu robot cum ai tu pentru word-press care prea versuri.Nu primesti ban de la google atat timp cat nu pui articole la secunda de exp sa pui 20-30 de articole cu un intreval de timp intre ele de 5-10 secunde.Atunci google isi da seama ca folosesti program care pune automat si nu`i place .Succes! Quote
blade4ever Posted July 4, 2011 Author Report Posted July 4, 2011 Am si eu robot cum ai tu pentru word-press care prea versuri.Nu primesti ban de la google atat timp cat nu pui articole la secunda de exp sa pui 20-30 de articole cu un intreval de timp intre ele de 5-10 secunde.Atunci google isi da seama ca folosesti program care pune automat si nu`i place .Succes!Am editat cron job la 1 ora adauga in jur de 20 fisiere 10x pentru informatie . Quote