demon_zone Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Vreau ca pentru fiecare download de pe fiecare site sa-mi pun alte locatii. Astfel, sa nu trebuiasca sa tot caut folderul in care vreau sa-mi descarce.Ex.: piratebay -> C:\ProgramData\Torrentsnibbits -> D:\WC3\Mapsindex.cstrike -> C:\ProgramFiles\C-SEste posibil? Cum?*daca da, va rog sa specificati browser-ul Quote
pr00f Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Nu cred c? este posibil în vreun browser, deoarece la requestul de salvare a fi?ierului, el (browserul), deschide sfântul SaveFileDialog (c?catul ?la de fereastr?), iar acela n-are leg?tur? cu browserul. Doar ceva custom made, probabil. Quote
demon_zone Posted July 5, 2011 Author Report Posted July 5, 2011 Am trimis precum feedback la firefox, dar ma insel sa apara ceva in versiunile viitoare. Sunt multi care fac troll, deci slabe sanse sa fie luat in vedere.Nu cred ca ar fi mare chestie: Tools > Options > General > Download Locations > [] link1/location1[] link2/location2[] Add new link and location? Quote
Paul4games Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Incearca cu Internet Downlaod manager,poti sa alegi locatii unde sa iti salveze arhivele/nuzica/programele si ami multe chestii de genul. Quote