DanISR Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 TOT CE VEDETI VINDETI ? Old Yesterday, 09:42 PM #40reikoRegistered userBautor de ceaiJoin Date: Feb 2010Location: PampasPosts: 9Rep Power: 0reiko se balangane pe drumreiko is offline Add to reiko's Reputation Report Post Defaulthai sa va dau o mana de ajutor.ca sa gasesti ip-uri repede va trebui un server de linux cu user root iei scaneru asta de aici:ss (nevirusat, nemodificat, nefacut nimik la el) il pui cu winscp pe root si dai urmatoarele comenzi in root:chmod +x ssifconfig (aici vezi cate placi de retea are serverul instalate si care e conectata la internet iti apare ceva de genu eth0.....eth0:0....eth1.....lo... vezi la care placa e setat ip serverului si aia e care ne trebui)./ss 3389 -a 12 (scaneaza toata clasa 12.0.0.0) -i eth0 (sau eth1, eth0:0 in functie de ifconfig) -s 7sau./ss 3389 -b 12.12 (scaneaza 12.12.0.0) -i eth0 -s 7cat bios.txt |sort |uniq >> ip.txtcopiezi ip.txt pe serveru unde ai scaneru de rdp si bagi marecum ai prins ceva RDP le bagi la vanzare pe RST iei 50-60 E pe ele te imbeti (droghezi)te faci praf, faci accident cu masina si te duci pe pula la Sf Petru sa ii tii de urat. si eu o sa ma simt vinovat ca ti-am zis cum sa mori. sau nu ) http://rstcenter.com/forum/37580-scanner-remote-desktop-4.rst mai exact JOS .. RUSINE ! Quote
noMad Posted July 15, 2011 Author Report Posted July 15, 2011 dude, aveam nevoie...nu vindeam.. Quote
FearDotCom Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 De linux?PM me si ne intelegem.Cauta pe leetupload.com gasesti tot felu de programe pt linux, windows si multe altelePS: sper sa nu se considere reclama ca nu am nici un interes sa fac reclama la site asta Quote