Jump to content

noMad

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

noMad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am primit noua oferta de la Dolce. Ni se pregatesc vreo 13 programe noi: Blue Da Vinci Learning, Filmbox , MGM , History, Duck, Jim Jam, Mooz TV, Paprika TV, The Style Network, Hustler TV, Playboy, PVTV (Pescuit si Vanatoare) si UTV+ se baga Viasaturile(Explorer si History). Astept oferta si majorarea de abonament. Mai are cineva informatii suplimentare?
  2. Durerea de pula poate fi de la contactul sexual nepotrivit.
  3. Coaie, calmeaza-te. Imi dai ban lifetime? Ba esti nebun? ASA DE MULT? o sa mor fara RST:((, scuza-ma ca te-am insultat, dar promit sa te "pupik dulcik intre fese in fiecare seara cum obisnuieste juma de rst". SCUZA-MA frate. (ai priceput sarcasmul, SuperMan?) Citez din regulament: 7. Limbajul... no comment. O sa va dati seama si singuri cum merge treaba pe la noi. Citez din SuperMan: Ce pula mea de legatura are cu topicul? :)Lumea ta virtuala e restransa la cateva principii pe care nu le respecti. Daca nu stiai mai SuperMan, majoritatea doreste ca tu sa te duci in sloboz.
  4. Nytro are mult mai mult cap decat tine, ahead deasemenea. Mai bine ...pleaca. PS: My last post here: de ce crezi ca i-ar rani pe unii un ban atat de mult? Nu toti suntem 24/7 cu capu'n plasma.
  5. Sqlmap..cineva stie mai mult decat ar trebui. Die BITCH!
  6. Daca nu iti place, poti iesi in morti ma-ti de aici. Nimeni nu iti da de mancare, pat sau casa. Poate imi iau ban pentru asta, poate nu, dar greseala cu pluralurile apare des la tine. Corecteaza ca nu da bine, Razvane! Anyway, nu ai dreptul sa injuri tu pe nimeni de morti indiferent daca scrii cu un i sau cu doi i. See ya!
  7. @sandabot..esti paranoic. Hitler a facut rau, dar si bine. Daca nu cunoasteti un gram de istorie, nu mai comentati sa va aflati in treaba. De cand se incepe aplicarea?
  8. Du-te la magazinul de unde ai cumparat. E in garantie si ti-l rezolva:). Off: Muta-te-n congelator:)
  9. Testul nu are legatura cu cei ce sunt in, dar nu stiu cat de impartial ai putea fi in faza asta..
  10. nu pot sa iti zic pyth0n3, imi vine peste mana...in fine, le the flame go away.. Pana nu trecem prin propriile filtre nu invatam(punct). Trebuie sa experimentezi si sa cataloghezi tu, dupa cum simti.
  11. noMad

    RDP scanner

    dude, aveam nevoie...nu vindeam..
  12. bookmarked. Nu vreau sa fac vreun comentariu. Sistemul romanesc produce victime. Felicitari daca ai reusit sa scapi din sistem.
  13. noMad

    RDP scanner

    De linux?PM me si ne intelegem.
  14. Treaba e simpla si concisa. Am nevoie de 2-3 oameni mai influenti care sa ma ajute sa propagam o stire falsa. Persoanele in cauza vor fi creditate. Multumesc, PM me.
×
×
  • Create New...