Incepat0r Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Doresc sa gasesc un hosting care sa se miste bine pentru un blog.Momentan sunt la inceput si nu stiu daca o sa prinda deci pot oferii 2 maxim 3 euro pe luna pentru un host care sa fie rapid.Cerinte:- spatiu pe disk ~1GB- trafic lunar intre 30GB si necontorizat- baze de date minim 5 poate pun si un forum- sa aiba un downtime cat mai mic, sa nu cada cand ti-e lumea mai draga si din 5 in 5 minute- obligatoriu cpanel- cei de la tehnic sa incerce sa mentina scripturile folosite (OS, cpanel, apache, etc.) la zi pentru evitarea surprizelor.Asptep oferte sau recomandari. Quote
unknown. Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Cred ca 000webhost.com iti poate oferi tot ce ai cerut mai sus cu : $4.84 / month Quote
Guest Mosad Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Linux Security Group : Administrare servere, Securitate, Consultanta linuxPOWER HOST | Solutii profesionale de gazduire web.Web Hosting Services, Reseller Hosting, VPS Hosting, and Dedicated Servers by HostGator Quote
LegendKiller Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Hosting, Gazduire Web, Servere VPS | ActiveHostGazduire Web, Gazduire Jocuri, Gazduire Radio - EliteHost Quote
Incepat0r Posted July 18, 2011 Author Report Posted July 18, 2011 @Mosad PowerHost si Linux Group am vazut recent ce downtime ofera sa inteleg ca le-ai trecut doar pentru ca rst-ul e hostat la powerhostHostGator acum cativa ani era foarte bun dar pe aceiasi infrastructura veche gazduiesc site-uri cacalau...deci si performantele lasa de dorit. dar cu toate acestea este mult mai rapid decat cele 2 mentionateDaca am nick-ul Incepat0r nu inseamna ca sunt si prost ) Quote
Guest Mosad Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Te-ai gandit oare de ce are rstul downtime? Nu de alta dar vorbesti in necunostinta de cauza. Cred ca observi cat trafic se face aici in 24h. Eu ti-am oferit niste posibilitati si tu imi vii cu contra argumente inutile. Anyway,sunt banii tai,faci ce vrei. Quote
MrGod Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Ca si viteza recomand: Hosting24.com - First Class Web Hosting ServicesSi aici ar fi ceva interesant: Top 10 Web Hosting CompaniesDaca vrei un host bun incearca sa eviti firmele de prin Rromania, in general promit iar rezultatele lasa mult de dorit.Foarte bine punctat cu actualizarea scripturilor dar din pacate marea majoritate a administratorilor sunt delasatori si foarte putini isi mentin scriptul la ultima versiune, prefera in schimb sa incaseze "fara numar". Quote