colteanu Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 In atentia detinatorilor de: site-uri ,blog-uri ,Short URL sau Down Line, Url refferal. Posibilitate de Publicitate Gratuita pe Network Romanesc si International .Puteti inscrie pana la 20 de Url pe un singur cont cu (validare intre 0 si 6 ore)2 Credite X 2 iFrame-uri x 10 secunde7000 de credite bonus de inscrierePosibilitate de castiguri in bani si obiecte, pe viitor.:: DUALHITS.COM :: UNLIMITED :: HITS :: FOR :: YOUR :: SITE Eu m-am inscris pe site si sincer am primit vizite pe site . Acest tip de trafic va ajuta la cresterea in motoarele de cautare , la schimbul de link-uri si altele . Nu o luati ca reclama eu nu am nici o treaba cu acest site , eu doar l-am descoperit si vroiam sa va arat . Nu vreau comentarii de genul ! : ai facut reclama la site , site-ul este nasol , sau ceva degenul . Va rog cei cu atitudinea aia de cocalar incetati . Hai sa discutam si noi lucruri serioase acum . Quote
Guest TheSun Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 am intrebat eu in legatura cu site-urile astea care e faza..si din cate am inteles google nu vede prea bine sursa asta de trafic. Quote
em Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 Eu am folosit o singura zi un site (schimbdetrafic dot ro) si am zburat de pe pagina intai de la Google Search definitv. Quote
colteanu Posted July 19, 2011 Author Report Posted July 19, 2011 Eu am folosit o singura zi un site (schimbdetrafic dot ro) si am zburat de pe pagina intai de la Google Search definitv.Nu te contrazic dar si eu am folosit acest tip de site dar nu am patit nimic cu google . Daca stai si te gandesti ? cei cu iframe ? cum mai sunt vazuti de google ? Acum cred ca depinde si de site . Quote
Xander Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 sa detectezi si sa iesi din frame daca pagina ta e pusa intr-un iframe este simplu se numeste framebreaking si e something like this<html><head><script type="text/javascript">function checkframe(){ if(location.href != window.top.location.href) { window.top.location.href = location.href; }}</script></head><body onload="checkframe();">This page can't be framed if javascript is enabled</body></html> Quote