Jump to content

colteanu

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

colteanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu te contrazic dar si eu am folosit acest tip de site dar nu am patit nimic cu google . Daca stai si te gandesti ? cei cu iframe ? cum mai sunt vazuti de google ? Acum cred ca depinde si de site .
  2. In atentia detinatorilor de: site-uri ,blog-uri ,Short URL sau Down Line, Url refferal. Posibilitate de Publicitate Gratuita pe Network Romanesc si International . Puteti inscrie pana la 20 de Url pe un singur cont cu (validare intre 0 si 6 ore) 2 Credite X 2 iFrame-uri x 10 secunde 7000 de credite bonus de inscriere Posibilitate de castiguri in bani si obiecte, pe viitor. :: DUALHITS.COM :: UNLIMITED :: HITS :: FOR :: YOUR :: SITE Eu m-am inscris pe site si sincer am primit vizite pe site . Acest tip de trafic va ajuta la cresterea in motoarele de cautare , la schimbul de link-uri si altele . Nu o luati ca reclama eu nu am nici o treaba cu acest site , eu doar l-am descoperit si vroiam sa va arat . Nu vreau comentarii de genul ! : ai facut reclama la site , site-ul este nasol , sau ceva degenul . Va rog cei cu atitudinea aia de cocalar incetati . Hai sa discutam si noi lucruri serioase acum .
  3. Chestia e sa taci din gura . Mie mi-a luat ceva timp ca il aduc primul la cautarea """megafilme"" si alte chestii la cautari deci te rog frumos , 1 . Backlinkurile 2. Asa este oricine poate instala un wordpress dar nu oricine stie sa lucreze cu el 3. Nu am cerut musai 100 de euro 4. E coltul de vanzari deci te rog frumos In plus am precizat sa nu mai comentati am zis cine doreste sa cumpere cumpara cine nu nu ce dracu' paracu suntem copii deaia mici si spunem EU O VREAU BA NU EU "" cam la fel faceti . Si inca ceva faza cu un dolar domeniul .info ia-l tu cu atat 1 si 2 domeniul a fost reinoit si m-a costat reinoirea 10 euro Deci mai bine tinetiva gura. Alta idee ca sa pui pe cineva sa iti instaleze wordpress + amarata aia de tema ( cum spuneti voi ) costa cel putin 50 de euro . Hai sa punem baza de date cu un euro si gata La urma urmei Traim in romania toti vrem moca Hai fratilor sa il dau cu un dolar:)))
  4. bha fratilor deja ma enervati da-ti-o in plm de treaba daca nu va intereseaza nu postati ce plm trebuie sa veniti voi sa comentati aici . Am inteles forumul nu are reguli dar totusi... nu va mai bagati ca muscata in ..... . Deci daca cineva e interesat posteaza daca nu sa intre in alt topic . La revedere !
  5. Pai frate 100 de euro e foarte putin tinand cont ca vand tot la el . baza de date design domeniu care este indexat are si PR 1 . Se va face Pr2 poate chiar PR3 la urmatoare update .
  6. Vand cont adsense in valoare de 14,69 € Contul este validat , acceptat si poate fi folosit oricand . Astept oferte .
  7. Numele site-ului se numeste Megafilme.info - Filme Online | Mega Filme Gratis | Download Filme | Filme 2011 | Filme noi Gratis | Jocuri noi | Filme Adulti | are in medie peste 150 de vizitatori unici. Site-ul are o baza de date formata din 1200 si ceva de articole cu download filme , jocuri , filme adulti , seriale ,documentare. Pret 100 de euro Se vinde site-ul ca design , domeniul , + baza de date . Domeniul a fost recent reinoit deci expira undeva prin iunie anul viitor .
  8. Done ! yonutz_ovy@yahoo.com
  9. Bha frate da-o incolo de treaba eu m-am bagat pe postul tau ? Aici e postul meu si eu dau invitatiile daca vrei invitatii fa alt post da-o in plm de treaba . Ne dam pe bulangeala acum ? Dupa ce ca esti inregistrat recent pe forum vi si cu chestii de genul .
  10. Nu indrazneste nimeni ? sa-l ia ? . Si app de program tot manual e mai bine
  11. Parerea mea alege Joomla. Are teme mai complexe decat wordpress. Acum mai sunt si preferintele tale la mijloc .
  12. colteanu

    Salut !

    Sunt Colteanu' . Pers de sex masculin . Cunostiinte in html , php , css , xss si sql . Sper sa ne intelegem foarte bine ( chiar daca este un site fara reguli ) .
×
×
  • Create New...