MrRip Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 (edited) Vreau sa-mi achizitionez o multifunctionala , pretul ei sa fie undeva la 500 Lei . M-am uitat putin pe emag si mi-a sarit asta in ochi . Multifunctional Samsung SCX-4623F SCX-4623F - eMAG.roPica din start cea de mai sus . Am vazut ulterior ca printeaza doar alb-negru Not good !Cei care va pricepeti la multifunctionale , lasa-ti-mi cateva pareri , va rog frumos.Another thing ... laser or inkjet ? Am avut o imprimanta , un HP inkjet , i se usca [ , ] cartusul in draci pentru ca nu o foloseam atat de des . Acum s-a schimbat situatia , o sa am nevoie de ea destul de des . Opinii , pareri , ce aveti acasa , cu ce v-ati jucat . . . Edited July 19, 2011 by MrRip Quote
em Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 V?d aici un review foarte bun.Ar mai fi o idee s? te interesezi cât cost? consumabilele.LE: Întotdeauna le-am recomandat celor cu imprimant? inkjet s? î?i pun? în task scheduler o dat? la dou? s?pt print la o pagin?. Quote
MrRip Posted July 19, 2011 Author Report Posted July 19, 2011 (edited) Am citit toate review-urile alea , dar inca nu sunt total convins asupra asteia . Eventual indicati-mi produse pe care le aveti voi acasa , nu stiu .Am inteles ca indicat este sa optez spre una cu laser , da ? Sa ma feresc de inkjet .Pica din start cea de mai sus . Am vazut ulterior ca printeaza doar alb-negru Not good !What about this ? http://www.emag.ro/multifunctionale/multifunctional-canon-pixma-mx420--pCH4789B009AA Edited July 19, 2011 by MrRip Quote
johnny5 Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 Imprimanta are multe facilitati dar e inkjet ... si eu am un canon pixma ip4300 ... dar am inceput sa devin pretentios si sa vreau laser ... e mult mai buna imprimarea ... dar cum spuneau si altii verifica si cat costa consumabilele la o imprimanta indiferent ca e inkjet sau laser ... Quote