selected Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 Am trimis un laptop in garantie. Pe HDD aveam unele chestii mai underground (fara li c e n t a). Laptopul nu mai arata nimic pe display. Am ceva probleme legat de li ce nte ? (aveam 2 usere cu pass pe ele)As putea sa primesc stornare, stie cineva niste modalitati? (PM) Quote
tromfil Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 Nu au dreptul s? vad? ce ai tu acolo, dar cel mai bine este s? sco?i hardul sau toate informa?iile înainte de garan?ie. Dac? e laptop n-ai ce face. Plus c? dac? aveai parol? pe usere nu cred c? au intrat în calculator. Quote
selected Posted July 19, 2011 Author Report Posted July 19, 2011 Pai aveam win-7 cu 2 usere cu pass. Daca ar fi mers displayul=> backup + format. dar... urata situatia ! (nici in bios nu intra ) Quote
MazaBoY Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 Normal ei trebuie sa isi vada de treaba lor adica sa repare defectul la laptop pentru ca daca iti acceseaza informatiile personale ii poti da in judecata pentru ca nu au nici un drept Quote