lns Posted July 31, 2011 Report Posted July 31, 2011 Am si eu o intrebare la voi... Daca am acces la o pagina dintr-un admin panel care la accesare face update la tot site-ul pot gasi o vulnerabilitate in ea?Va spun ca nu necesita date de logare pentru a fi accesata Quote
Moderators Dragos Posted July 31, 2011 Moderators Report Posted July 31, 2011 Am si eu o intrebare la voi... Daca am acces la o pagina dintr-un admin panel care la accesare face update la tot site-ul pot gasi o vulnerabilitate in ea?Va spun ca nu necesita date de logare pentru a fi accesataTrebuie sa te uiti atent prin linkurile de admin panel. Quote
lns Posted July 31, 2011 Author Report Posted July 31, 2011 pai stiu linkul paginii care da update la totm site-ul, adica cred ca da update la cache, pentru ca site-ul se updateaza si automat la fiecare 3h parca Quote
Moderators Dragos Posted July 31, 2011 Moderators Report Posted July 31, 2011 pai stiu linkul paginii care da update la totm site-ul, adica cred ca da update la cache, pentru ca site-ul se updateaza si automat la fiecare 3h parcaMa refer la linkuri de genulindex.php?pag=1index.php?pag=admin.php Quote
lns Posted July 31, 2011 Author Report Posted July 31, 2011 da le stiu, pentru a adauga continut linkul e asa: /index.php?pag=login/adaugare pentru acel update de care va vorbeam e asa: /index.php?pag=login/actualizare si penttru editare content e asa: /index.php?pag=login/modificare Quote