cyy Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 (edited) PerUse1 ($10.00) -> 20 socks le folosesti cand vrei ( in max 1 luna )PerUse2 ($10.00) -> 50 socks le folosesti cand vrei ( in max 1 luna )PerUse3 ($10.00) -> 80 socks le folosesti cand vrei ( in max 1 luna )PerUse4 ($10.00) -> 2000 socks le folosesti cand vrei ( in max 1 luna )Daily 5 ($20.00) -> zilnic 5 ( ptr 1 luna )Daily 10 ($35.00) -> zilnic 10 ( ptr 1 luna )Daily 20 ($50.00) -> zilnic 20 ( ptr 1 luna )PerUse350 ($49.00) -> ( ptr 1 luna )--------------------------------------Astea sunt preturile de pe site reale, nu imi bag nimic la ele,contul de re-seller este al unui prieten care intra mai rar...daca vi se schimba parola v-o pot inapoia , ma gasiti pe icq. E doar un serviciu gratis , nu imi iau nimic ptr trb asta , nu sunt curios de cativa dolarei PS : ** 17% liberty reserve exchange fee will be added to your payment17% Se va adauga ptr plata in lr , preturile cu plata wmz cele de sus sau Roboxchange.LR,WMZ Si RoboxChange.. astea fiind modalitatile de plata , plata o faceti pe sitedupa ce v-am creat contul si nu mie, sunteti obligati sa platiti dupa ce creez contul,altfel il sterg, nu vreau sa fac conturi aiurea! serviciul de conturi ptr admin.soxx.biz a mai fost postat intr-un thread dar acum 1 an si 3 luni dar cu alte preturi , nush daca mai e available...! let me know ! Edited August 6, 2011 by cyy Quote
goldenhands Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 salut, mai e valabila oferta? ma intereseaza urgent. ms Quote
bucumbucku Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 salutare, daca mai este valabila oferta ma intereseaza urgent Quote
Haceru Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Cam ciudat...Daca nu ma insel > cyy, goldenhands si bucumbucku par a fi unul si acelasi. Quote
cyy Posted October 18, 2011 Author Report Posted October 18, 2011 Cam ciudat...Daca nu ma insel > cyy, goldenhands si bucumbucku par a fi unul si acelasi.Da.. cam ciudat. te inseli! sau poate n-am inteles eu bn.. ei 2 sunt aceeasi persoana sau toti 3? in finein cazul in care n-am zis anterior... eu nu fac conturile sa castig ceva nu ma bucur la 5-10-15$ nu ma incalzesc cu nimic , nici macar nu am nici o parte din ce se plateste la soxx.biz am doar un cont de re-seller care nu este nici macar al meu. Quote
AhEaD Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 PerUse1 ($10.00) -> 20 socks le folosesti cand vrei ( in max 1 luna )PerUse4 ($10.00) -> 2000 socks le folosesti cand vrei ( in max 1 luna )Ma bate... nu inteleg...Sa imi explice cineva...=====================================================Am inteles singur!Sa va explic si voua: $10.00 prin presupunerea mea jmechera suprema si fara greseala este pretul pentru ProxyHelper.Deci preturile unde sloboz sunt ? Quote
mtz. Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 man am nev si eu de un cont te caut pe icq , sau da mi tu si un P M cu id sau alt ceva.. Quote
mtz. Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Da.. cam ciudat. te inseli! sau poate n-am inteles eu bn.. ei 2 sunt aceeasi persoana sau toti 3? in finein cazul in care n-am zis anterior... eu nu fac conturile sa castig ceva nu ma bucur la 5-10-15$ nu ma incalzesc cu nimic , nici macar nu am nici o parte din ce se plateste la soxx.biz am doar un cont de re-seller care nu este nici macar al meu.da icq ca ala nu e bun Quote
goldenhands Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 mda...ce sa zic....cine nu are ce manca nu are decat sa suga...din pacate tot ce e pe site-ul asta de socks-uri...e marfa dicutabila...si tarifarea nu mai e ce a fost....era o faza cum ca toate conturile vad aceleasi socks-uri...nu mai stiu daca mai e asa...exista insa si alternative dar mai scumpe. Quote
nathaklaura Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 vreau si eu socks admin poti sa ma ajuti nu am LR sau WEB money? Quote
Haceru Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 (edited) PerUse1 ($10.00) -> 20 socks le folosesti cand vrei ( in max 1 luna )PerUse4 ($10.00) -> 2000 socks le folosesti cand vrei ( in max 1 luna )Ma bate... nu inteleg...Sa imi explice cineva...=====================================================Am inteles singur!Sa va explic si voua: $10.00 prin presupunerea mea jmechera suprema si fara greseala este pretul pentru ProxyHelper.Deci preturile unde sloboz sunt ?Pai din ce inteleg eu din asta:1. "Daily 5 ($20.00) -> zilnic 5 ( ptr 1 luna )" * Vrea sa spuna ca la plata facuta de 20 dolari ati va da zilnic(in fiecare zi) cate 5 socks-uri timp de 1 luna.Iar din asta:2. "PerUse1 ($10.00) -> 20 socks le folosesti cand vrei ( in max 1 luna )" * Ar fi cam asa: Pe fiecare user platit cu suma de 10 dolari ati va oferi 20 de socks-uri pe care le vei folosi cand doresti si timpul maxim fiind de 1 luna.Dupa cum a scris si dupa cum am dedus eu. Nu inteleg de ce a mai pus si PreUserii aceaia.Deoarece cu PerUse1 ai doar 20 socksuri timp de 1 luna platind 10 dolari pecand "Daily 5" e mult mai convenabil platesti 20 dolari si vei primi in fiecare zi cate 5 socksuri timp de 1 luna asta insemanand 150 de scoks-uri.Da, poate ne lamureste baiatu.Edit:cyy: Ciudat scrii.O rugaminte. Data viitoare cand mai postezi te rugam sa pui ca attachament si creierul tau.In felul asta cei interesati de socks-uri il va descarca pentru a vedea cum ai gandit atunci cand ai scris.Multumesc. Edited October 22, 2011 by Haceru Quote
ilbr22 Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 peruse este planul de tarifare, iti face discount, e ceva de genul.... atunci cand iti faci primul cont esti peruse1 odata cu timpu ajungi la peruse4 si daca nu ma insel exista si cont de vip, unde preturile sunt mult mai mici .... soxx.biz dupa parerea mea e cel mai bun, iar daca intradevar astea sunt preturile care le ofera baiatu, eu zic sa optati pentru cont cu peruse4....nu e o suma mare 20 lr... Quote
Haceru Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Aha. Asta era treaba cu Peruse. Multumim de info. Quote
toteu07 Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Te rog da-mi un id ceva de mess sa vorbim.. vreu sa cumpar unu mai e valabil? Quote