Jump to content

cyy

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    Charming
  • Location
    Home for now :)
  • Interests
    Money Money All I Know
  • Occupation
    none official

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cyy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Da.. cam ciudat. te inseli! sau poate n-am inteles eu bn.. ei 2 sunt aceeasi persoana sau toti 3? in fine in cazul in care n-am zis anterior... eu nu fac conturile sa castig ceva nu ma bucur la 5-10-15$ nu ma incalzesc cu nimic , nici macar nu am nici o parte din ce se plateste la soxx.biz am doar un cont de re-seller care nu este nici macar al meu.
  2. am zis ca cel mai bun e vpn ( am dublu vpn dar nu am specificat , 2 vpn ) + rdp + vpn pe rdp .. de la 2 comapnii diferite + unu a meu pe un linux. eu zic ca e destul de ok , si am inteles ce ai vrut sa zici
  3. Salut am un php facut de mine , lucreaza cu multi-thread in taburi de firefox ( e cel mai rapid ) Ptr k php nu e multi-threaded sau nu stiu eu cum sa-l fac , deschid multe tabs in firefox cu run , deodata! trebuie sa-ti duca si pc un pic , daca nu deschizi mai putine ... in xampp il rulezi pe pc tau, bagi un socks de RDS, daca esti pe rds , in proxifier si deschizi 200 tabs-uri in firefox , fiecare tab face 1 cautare a cate 10 pagini pe google, nu prea te baneaza , cauta pe google vechi nu asta instant ( m-am chinuit cv sa gasesc link-ul ). $key = $_GET['d']; $reg = $_GET['w'] ; $text = "$reg+$key"; function work($text,$start) --------------------------------------- trebuie doar sa-i trimiti 2 cuvinte cheie prin $_GET (http://localhost/scoate.php?d=@hotmail.com&w=quebec ( eu l-am folosit gen -> eg: @hotmail.com quebec daca stii sa rulezi php pe localhost , cu xampp ,e f usor oricum , te indrum eu , o sa scoti destule mailuri.. depinde de tine acum . iti fac o lista de links dupa keywords si o rulezi in mirc cu /run ( iti fac un alias ) e destul de simplu si easy , e cel putin o metoda buna dekt extractore si alte tampenii, cel putin pe romania/canada si uk , unde am scos eu mi-a scos niste amiluri f bune ! PM cu icq tau , iti explic mai multe in privat nu cred ca ai inteles prea multe ca m-am grabit
  4. am norton internet security 2011... e bun! aham.. da cel mai bn e vpn + socks .. rdp si criptat bine. o sa pun true crypt , am mai auzit de el si ca e f bun. ms.
  5. Sa presupunem ca imi ia cineva hdd-ul ( chiar daca il schimb lunar ) , si acesta a avut inainte tot ce am zis pe el bestcrypt/deepfreeze si fiind destul de protejat "ONLINE" , se poate recupera ceva dupa format daca a fost criptat anterior ?
  6. Dar daca iti da cineva format , presupunand ca nu poate sa treaca peste parola , mai poate recupera ceva ? atata timp cat a fost criptat C: imedat dupa instalarea windowsului? Si na , ptr chestii mai putine legale eu zic ca e suficient nu? Nu imi fac probleme sa am un sistem compromis de cineva care ar vrea sa-mi fure inf din pc meu , ci de baietii imbracati in negru cum scrie si la reguli
  7. Sal ... care credeti ca e cea mai buna metoda sa te protejezi Online dar si offline ( hdd etc ) ? Eu am Deepfreeze pe C:/ , drive-ul e criptat cu bestcrypt volume encryption manager ( by jetico inc. ) , peste am VPN, dp vpn intru pe rdp(windows server dedicat 2008 LEGIT $ [under fake name ] ) unde am toate programele de chat icq/yahoo/msn... iar acolo am alt vpn care il pornesc doar in situatii extreme , in rest pe pc meu orice ma protejez cu socks , peste vpn bineinteles...! ce credeti , e de-ajuns ? cat despre best cript , e destul de bun ? eu asa am inteles.
  8. Skiddie, cand o sa ne intalnim cu o situatie in care voi fi nevoit sa-ti arat , cu cea mai placere , ok ? App am vreo 12... se vede, nu ?! Re-editez: uite cum facem , daca chiar te intereseaza viata mea asa aiurea , iti dau icq/skype/yahoo/msn meu , unul din ele... si discutam acolo daca e ceva de discutat!
  9. Sal , bine v-am gasit . Sunt multe de invatat din ce am vazut in o zi aici..!
  10. Nu eu am pornit thread-ul la market... Si sunt e-mails nu conts de facebook , tre sa le verifici manual 1 cate 1. Dar majoritatea au FB , asa ar treb , am vaz postul si na , sa-l servesc daca tot nu ma costa nimic si nu am ce sa fac cu 1 EUR paypal.
  11. PerUse1 ($10.00) -> 20 socks le folosesti cand vrei ( in max 1 luna ) PerUse2 ($10.00) -> 50 socks le folosesti cand vrei ( in max 1 luna ) PerUse3 ($10.00) -> 80 socks le folosesti cand vrei ( in max 1 luna ) PerUse4 ($10.00) -> 2000 socks le folosesti cand vrei ( in max 1 luna ) Daily 5 ($20.00) -> zilnic 5 ( ptr 1 luna ) Daily 10 ($35.00) -> zilnic 10 ( ptr 1 luna ) Daily 20 ($50.00) -> zilnic 20 ( ptr 1 luna ) PerUse350 ($49.00) -> ( ptr 1 luna ) -------------------------------------- Astea sunt preturile de pe site reale, nu imi bag nimic la ele, contul de re-seller este al unui prieten care intra mai rar... daca vi se schimba parola v-o pot inapoia , ma gasiti pe icq. E doar un serviciu gratis , nu imi iau nimic ptr trb asta , nu sunt curios de cativa dolarei PS : ** 17% liberty reserve exchange fee will be added to your payment 17% Se va adauga ptr plata in lr , preturile cu plata wmz cele de sus sau Roboxchange. LR,WMZ Si RoboxChange.. astea fiind modalitatile de plata , plata o faceti pe site dupa ce v-am creat contul si nu mie, sunteti obligati sa platiti dupa ce creez contul, altfel il sterg, nu vreau sa fac conturi aiurea! serviciul de conturi ptr admin.soxx.biz a mai fost postat intr-un thread dar acum 1 an si 3 luni dar cu alte preturi , nush daca mai e available...! let me know !
  12. sal , daca vrei iti pot de e-mails cu user si pass , si sigur gasesti peste 10! UK sau CA sau FR. UK si CA sunt cele mai fresh, iti pto da o lista de 200 spre ex numai de working MAIL+PASS, si sigur gasesti doar ca trebuie sa iti bati capul un pic. Nu vreau nimic in schimb, let me know. Ps: majoritatea au dob 1985-1992, si sigur au MULTI PRIETENI.
  13. Sal si bine v-am gasit! Un prieten mi-a aratat forumul si il vazusem anterior pe net, gen " hacked by RST " sau na.. chestii de genul. Am undeva intre 15 - 30 de ani , cunosc limbajul php moderat , mysql incepator , html moderat , css incepator. Practic am venit pe acest forum sa invat lucruri noi care sa-mi foloseasca in diferitele chestii pe care le fac, si la randul meu sa ii ajut pe restul prin cunostintele mele adunate in cativa ani buni de internet,daca e cazul. Tin sa precizez ca sunt si multe alte "chestii" pe care pot sa le fac dar nu ma pot pronunta pentru ca nu e cazul , momentan , atunci cand va fi si voi putea ajuta pe cineva, voi ajuta cu cea mai placere ! Sunt deschis la orice fel de subiect "online", orice domeniu. Sper sa nu ma cert cu prea multa lume pe aici, sunt calm si nu suport prostii si cei ce sunt aroganti fara nici o "baza" sau copiii care vor sa sparga un AIDI si na.. pierd timpul valoros al unor persoane dp aici . I hope we're gonna get along Have a fucking wonderful day.
×
×
  • Create New...