adriann54 Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 (edited) Ok, stiu ca nu am multe post-uri si probabil nu sunt de mult timp pe aceasta comunitate sau foarte activ.Incerc sa ajut comunitatea cum pot astfel incat sa pot primi si eu ajutor mai tarziu.Acesta este un Crypter (FUD spun ei) de pe HackForums.Am reusit sa fac rost de el.L-am incercat, insa server-ul rezultat a fost detectat de avast!Probabil nu l-am folosit bine.Pentru cei care vor sa incerce va dau link.Link Download : Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!(Hex > Base64 > ROT-13)Parola : AwttAwRtAmNtAmNtAmxtAwVtAwxtAmVtAmDtAwttAwDtAwRtAmx=Am si acest crypter ( Zero Crypter - link ) insa mie nu mi-a mers mi-a dat o mica eroare de runtime de la framework + ca a incercat sa down un fisier txt de pe un site si l-a blocat avast. (pentru cei care-l vreti lasati mesaj aici ) Edited August 8, 2011 by adriann54 Quote
SirXulescu Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Nu cred ca se vor mai gasii cryptere FUD,free pe www,private sunt destule si bune. Quote
adriann54 Posted August 7, 2011 Author Report Posted August 7, 2011 Nici eu nu cred.Am cautat in ultima saptamana in fiecare zi. Quote