j1g0 Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 nisa warez merge insa si cu toate ca nu e cea mai curata si legala iasa bani buni.la noi sunt sa zic la moda site-urile cu, content, insa am observat ca de ex. userul "selected" cu site-ul lui aXXo Movies (destul de interesat si productiv) are un trafic frumusel fara sa munceasca prea mult cu modificat posturi.nu cred ca e singurul si tocmai de aceea, daca el citeste postul sau altcineva din domeniu il rog sa posteze plugurile care le foloseste.stilul clasic la noi e cu adsense, insa traficul mai valoros e cel din afara.va astept cu sugestii si pluginuri chiar uploadate Quote
selected Posted August 15, 2011 Report Posted August 15, 2011 Sincer, nu cred ca cineva care produce ceva cu autobloguri iti va da tie mura in gura schema. Eu, sincer am ajuns la asa rezultate dupa o luna-2 de research. Si inca odata, la fel de sincer, nu produc atat de mult pe cat crezi tu.Am ajuns la o concluzie, ai zis ceva de "modificat posturi"... In domeniul web 2.0 daca esti original ai mult mai mult de castigat.De altfel daca ai vreo sugestie prin care sa fac "bani buni" te astept cu un mesaj privat. O seara placuta ! Quote