pelican Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 (edited) 7 caractere, lower case.sunt curios daca puteti cu Ollydbg ca e stricat programu'.. daca nu ii bagi ce trebuie da eroare..adica nu da mereu.. da doar cand vrea.. am incercat niste prostii p'acolo da' nu stiu ce Zippyshare.com - pelican.exe Edited August 31, 2011 by pelican Quote
flux Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 (edited) aspack.parola: pelicanamuzant. Edited August 31, 2011 by flux 1 Quote
pelican Posted August 31, 2011 Author Report Posted August 31, 2011 mda.. nu cred ca trebuie sa o scrii pe chat, mai trebuia sa astepti ceva timp..dar, daca mai rezolva cineva, sa zica cum a facut-o.Felicitari!*ce zici tu de aspack? ala era pentru compresie parca.. sau nu? Quote
flux Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 mda.. nu cred ca trebuie sa o scrii pe chat, mai trebuia sa astepti ceva timp..dar, daca mai rezolva cineva, sa zica cum a facut-o.Felicitari!*ce zici tu de aspack? ala era pentru compresie parca.. sau nu?da, a aparut o sectiune .aspack in ollypune eu una imediat. Quote
pelican Posted August 31, 2011 Author Report Posted August 31, 2011 pai asta al meu nu era facut cu aspack.. daca asta ai vrut sa zici.. Quote