Jump to content

pelican

Active Members
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pelican

  1. Zgomot de pixeli. Asa sa faci! Gj! Asteptam v.2
  2. ia zi sese dc ti-ai sters bara, sa nu vedeam cheatengine-ul? lasa-ne.. e imposibil ce zici tu c-ai facut acolo
  3. pelican

    IQ Game

    si eu care credeam ca lumea nu citeste sectiunea asta din forum ..acum inteleg ca se baga decat la jocuri. on:era mai greu ala cu dracii si popii.
  4. Alessia mi se pare ceva oribil.. numele zice tot. Elena Gheorghe are voce si talent.. nu comentez ce canta..asta e treaba ei si a cui o asculta. Cat despre Inna, bravo ei! Daca era sor-ta nu mai ziceai nimic.. ii cereai bani de inghetata. Cat despre cele 3 versuri.. la asta se rezuma muzica dance in zilele noastre. E normal ca o melodie Hip-Hop sa aiba un mesaj mult mai complex.. in timp ce o melodie dance e facuta doar sa dansezi. Ia niste melodii dance din alte tari si tradu-le..nici nu prea se leaga versurile intre ele.
  5. @1337 esti de mult pe forum.. chiar printre cei vechi.. insa esti cu capu'. calm!
  6. @Gecko nu e lauda! vreau sa fie indexat pe asa ceva.. "magazin online bun".. poate si sugestie de la Gogu' "cel mai bun.. magazin online" etc. vise
  7. ma depasea fara codul sursa n-am putut nimic. Frumos challenge.. poate pe viitor o sa le si rezolvam (singuri).
  8. Da.. din pacate nu exista o traducere pt 1.7.. o fac eu, putin cate putin..
  9. e si asta o parere @cine se simte Multumesc pentru injuriile adresate mamei mele.. (79.117.18.248)
  10. @daatdraqq merci, ma ocup. favicon.. astept sa imi vina o idee de unul bun. iai o rezolv acum. @robertutzu ai pm cu id-ul meu.
  11. @sega.. pe mine ma enerveaza ala Anonimul.. are 3 posturi de cacat.. si m-ar deranja sa o tina asa. 1.sega213 2.maimutica 3.nu-l fac public .. momentan
  12. @1337 si tu esti genul de persoana care citese jumatate dintr-un post si il completeaza cu jumatatea din postul aflat dupa? eu zic sa nu ma mai jignesti ca nu-i frumos.. nici bine!
  13. vroiam sa te ajut.. sa iti arat ca ai o eroare..
  14. @robertutzu Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'robertut_iduri'@'localhost' (using password: YES) in /home/okaziiia/public_html/yahoopass/take-index.php on line 15 si vezi ca nu jimmy te-a felicitat
  15. am grija ce componente folosesc.. iar Joomla 1.7 este un CMS FOARTE sigur
  16. @jimmy bine ca ai dat edit
  17. pff o sa ma uit mai atent @jimmy .. esti disperat ma cu XSS-urile tale? du-te la oi in plm.. ati incercat XSS si pe chat ce oameni..
  18. @Petzy si eu am ultima versiune de firefox.. ala e un popup care deschide un link ales de mine si se inchide automat dupa 10 secunde. nu se afisa corect? nu disparea dupa 10 secunde? @robertutzu merci!
  19. am scos popup-ul, cred ca face probleme pe browserele vechi.. era un modul de reclama.. il verificam merci!
  20. Salut! Daca aveti ceva de vanzare.. postati aici. Tocmai l-am deschis si sper sa ajunga la multi vizitatori cat mai repede. Inca adaug categorii. Daca aveti vreo idee, sugestie eu va ascult. Orice feedback este binevenit Multumesc!
  21. nu il mai scanati pe virustotal sau p'alt undeva.. ca de aia il vede deja kaspersky!
  22. Dau dublu sa-mi vada Wav3 postul, scuze + a trecut mult timp de la ult post Merge bine.. ins? nu pe toate pc-urile.. la un pc n-a mers, nu trimite nimic.. la altu' niste .bmp-uir de 200kb negre.. cu mic zgomot prin ele... iar la altu' kaspersky il detecteaza Asteptam variana 2 Merci! rep +
×
×
  • Create New...