Jump to content

Sega

Active Members
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Sega last won the day on May 16 2013

Sega had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sega's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputation

  1. Sega

    (XSS) yahoo.com

    ^ printre care te numeri si tu. Pun pariu ca nu esti roman si folosesti google translate, altfel nu-mi pot explica exprimarea ta. On topic: @naks s-a schimbat ceva pe la yahoo si te rasplatesc in functie de numarul vulnerabilitatilor raportate sau a ramas drept rasplata acel tricou ?
  2. Sega

    Xss zyngo.com

    Castiel tu esti ungur ?
  3. Intrarea se face pana la 8:30 deci nu mai poti intra dupa ora aia in sala de examen. Am impresia ca e vreo lege ca nu poti sa iesi din sala decat dupa o ora. Chiar daca ai subiectele degeaba le mai pui pe net ca toti sunt in sala de examen. E imposibila fraudarea in felul asta, doar daca dupa ce s-au extras subiectele se trimit poze cu ele catre "destinatari".
  4. BAC 2013 | CountingDownTo.com | Countdown Clock
  5. 1/(x+1)(x+3)(12x+2) = a/x+1 + b/x+3 +c/12x+2 afli a,b,c si mai departe easy shit.
  6. Recrut?ri Helperi - 2 Re: Recrut?ri Helperi Mesajde leg3ndar1 » Mie Mar 06, 2013 11:05 pm 1.Nume: Tudos Radu 2.Contact ( adresa de Y!M sau Skype ): Skype: radu.dark, Messenger: leg3ndar.2012@yahoo.com 3.Cuno?tin?e legate de metin2: Administrez -Metin2lol.ro.im , -metin2newstyle.in , -metin2gear.hgz.ro , -Ofer suport Metin2 pentru firma de hosting : flexi-media.ro , Cunostinte Metin2 , -Cunostintele mele de metin2 sunt destul de bune. Avand in vedere ca lucrez cu serverele de metin2 , vrei nu vrei capeti o experienta care te avantajeaza in anumite situatii. Nu pot sa spun ca sunt expert , dar nici nu sunt incepator. Timpul meu liber pentru acest forum este cam 3-4 ore/zi interval orar 19:00 - 22:00-23:00
  7. Te caci pe el xss. Tu ai cenzurat ceva in imaginea aia? http://us.playstation.com/search/#?q=r<script>alert(document.cookie)</script>
  8. Target: Activision Download Store Online Store - Search Results Parametru GET: q Dificultate: easy PM cu sintaxa. Proof: Solvers: -daNNy.bv -Renegade -nacks -Jimmy -VaD_SuNeTe -qwerty12 -dark87 -gafi E closed. Edited: Mi s-a parut mai provocator avand in vedere faptul ca am folosit hackbar si nu incercam direct din search input. Prin hackbar trebuie sa dai un urlencoded, altfel site-ul are cativa filtri.
  9. Sega

    (XSS) yahoo.net

    Daca intri pe yahoo.net te redirectioneaza pe yahoo.com. Dar sunt subdomenii pe yahoo.net.
  10. Target: yahoo.NET Chiar daca nu era httponly t= de pe yahoo.COM, tot nu puteai sa iei cookie-urile cu un XSS de pe yahoo.NET Otherwise: Felicitari, e YAHOO pana la urma L-ai raportat ?
×
×
  • Create New...