pyth0n3 Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 (edited) #!/usr/bin/pythonfrom __future__ import print_functiondef Boole(): x=False y=True print(1 and x or y)Boole()Modifica?i func?ia Boole in asa fel încît sa stampeze valoarea variabilei x p?strînd acelea?i valori a variabilelor ?i aceea?i conditie a instruc?iei. Demonstra?i cu o singura linie de cod ca urm?toarea condi?ie: 1 and x or y stampeaz? valoarea variabilei xRezultatul opera?iei trebuie sa con?in? valoarea variabilei x în urma compara?iei 1 and x or y de tipul booleanRezultatul trebuie sa fie o valoare de tipul booleanOperatorii logici trebuie sa men?in? urm?toarea condi?ie în sintaxa: 1 and x or y Nu pot fi modificate valorile variabilelor. Edited September 3, 2011 by pyth0n3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Prioritatea este egala de la stanga la dreapta deci orice valoare exista in stanga si in dreapta lui and tot va afisa True atat timp cat y e True. Oricum habar nu am daca asta are legatura cu cerinta ta, fiindca eu n-am inteles nimic din ea . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted September 3, 2011 Author Report Share Posted September 3, 2011 (edited) Hint: Trebuie demonstrat ca o valoare poate fi diversa de ceea ce reprezinta ca sa schimbe condi?iacmiN a rezolvat, altcineva? E doar o problema de logica Edited September 3, 2011 by pyth0n3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Cerinta mai exacta ar fi ... sa se rezulte o linie prin care sa se pastreze ordinea elementelor initiale si doar prin operatii de "stergere" sa se ajunga la linia initiala, toate astea cu restrictia operatorilor (a nu se adauga/sterge/schimba intelesul lor). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut.hulub Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 deci.. care e cerinta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 Cerinta mai exacta ar fi ... sa se rezulte o linie prin care sa se pastreze ordinea elementelor initiale si doar prin operatii de "stergere" sa se ajunga la linia initiala, toate astea cu restrictia operatorilor (a nu se adauga/sterge/schimba intelesul lor).Cred ca spune clar , daca nu ati inteles , intrebati in mod concret exact unde nu ati inteles , cu precizie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...