Jump to content

ionut.hulub

Active Members
  • Posts

    280
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

ionut.hulub last won the day on April 12 2012

ionut.hulub had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ionut.hulub's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputation

  1. Apreciez faptul ca preferi sa dai mai multi bani la un roman decat mai putini la un strain. Totusi, un indian care iti face un logo pe 1$ probabil il deseneaza in paint. Nu am vazut in viata mea un indian care sa faca o traba calumea. Si sper ca nu te refereai la mine cand ai zis ca expoatez chestia asta in scop financiar. Eu ti-am recomandat un designer de la care am cumparat in trecut si care a facut treaba buna, nu am nici un interes financiar.
  2. Comanda de aici de pe fiverr: Adamjohnson will design a logo, logo design for $5, only on fiverr.com Te costa 5$ (~15 lei). Eu am comandat logo-uri de la mai multi oameni de pe fiverr si tipul asta le face cel mai misto.
  3. Pisam-as pe ea de limba romana. Nici Becali nu stia da asta nu l-a oprit sa se imbogateasca nu? E si asta o moda in ziua de azi.... nu te duce capu, nu ai nimic de zis dar vrei sa te bagi in seama? Nici o problema! Ia-te de o greseala de gramatica de cacat. Macar de n-ar fi atatia profi de romana care mor de foame... poate as fi zis si eu ca da frate, sa vorbesti gramatical e important. On topic: Daca ar fi sa se puna in aplicare ideea ta (cel ce a deschis topic-ul) 5% din membrii RST ar trebui sa puna 95% din capital, pentru ca majoritatea de pe aici sunt vai de pula lor. Evident nu le-ar conveni, deci pica ideea. Din experienta mea iti zic ca daca vrei sa faci ceva, fa singur. O sa fi surprins cat de prosti sunt majoritatea oamenilor.
  4. Vrajeala cu pirati asta. Afecteaza doar ceea ce vezi tu in interfata dar server-ul care tine minte punctele nu il pacaleste.
  5. Nu prea se poate ce vrei tu din cauza ca scriptul ar trebui sa stie sa se decripteze singur, altfel nu ar mai putea fi executat. Si daca sa decripteaza singur atunci e foarte usor sa vezi care e mecanismul de decriptare. Mai bine iti securizezi server-ul si ai grija sa nu obtina nimeni php-urile.
  6. Ceea ce e gresit e faptul ca tu il decrementezi pe 'n' in functie si modificarea e valabila doar in functie. Cand te intorci in main 'n' va fi tot 4 si deasta iti afiseaza un element in plus. Ar trebui sa dai return la n si sa il salvezi cand apelazi functia sau sa il trimiti pe 'n' ca pointer sau prin referinta.
  7. @daNNy.bv Stiu cat de important e numele. Tocmai de asta am cerut cateva sugestii aici si nu am cumparat primul domeniu care mi-a trecut prin cap.
  8. Mentionez ca fac site-ul doar pentru Romania deci as prefera un nume care sa aiba insemnatate in romana.
  9. Salut. Caut un nume pentru un site de imobiliare la care lucrez acum (vanzari si inchireri). Ceva sugestii?
  10. @bDyds. Sigur ca da. Am facut acum ceva timp un program AMF Booster. Il gasesti pe RST Market. Din pacate au schimbat site-ul vinerea trecuta si nu am mai avut timp sa il patch-uiesc, dar o sa fac asta cat de curand. Pentru toti cei care se plang ca nu primesc vizite: E un site romanesc si e doua noaptea. Normal sa nu prea aiba trafic. Pe deasupra, nu am promis nimanui ca o sa primeasca vizite. Nici macar nu am folosit site-ul ala ca sa generez trafic. Asta este doar un tutorial despre cum sa faceti multe credite. Va rog sa nu va mai plangeti si sa il tratati ca atare.
  11. Daca vrei sa devii inginer software, cea mai mare greseala care poti sa o faci e sa te bazezi pe ce o sa inveti in scoala. Carti gasesti pe net cu miile, ia si invata.
  12. @gugustiuc Probabil ai terminat toate campaniile de Facebook... Nu e asa mare site-ul.
  13. Nu stiu daca ai inteles cum merge treaba... Faci "coins" pe traficanti cu script-ul, dupa care trebuie sa adaugi o campanie pe site ca sa iti intre tie like-uri...
  14. Ce versiune de Python folosesti? EDIT: Fa un upgrade la 2.7
×
×
  • Create New...