Jump to content

thekidno1

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

thekidno1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. thekidno1

    Citatie :))

    Nu te speria nu este nimic grav si nu vor veni mascatii la usa ta.Vei merge sa dai o declaratie. NU te lasa intimidat de ei,pentru ca asta este telul lor.Vor incerca sa te intimideze.
  2. Nu am experienta in astfel de proiecte,deci nu prea imi pot da cu parerea. Regret ca nu am putut activa de cand a fost lansat proiectul. Generatia tanara de pe acest forum nu mai are rabdare sa stea sa inevete,este obisnuita sa vina sa ceara ("Vreau x program,Vreausa mi se faca aia"),iar ca sa inveti un limbaj de programare necesita timp. Proiectul structurat bine in opinia mea. Referitor la cei care se vor implica,nu pot spune decat ca nu poti obliga pe nimeni sa faca ceva. Ramane la alegerea lor daca vor sti sa valorifice aceasta initiativa a ta. Sfatul meu este sa se alature cat mai multi pentru ca vor putea sa acumuleze cunostinte mult mai bine in acest proiect decat individual(cand stai ore intregi sa intelegi o sintaxa).Aici vor primi ajutor. Priviti acest proiect ca pe un "challange". O zi buna in continuare.
  3. Intr-adevar un curs java era superb dar trebuie sa fim recunoscatori ca acest om isi da interesul sa ne indrume si sa ne ajute. De aceea o sa iau parte la acest proiect,pentru ca este trist cand cineva vrea sa ajute,dar defapt nu are pe cine sa ajute,pentru ca nu se prezinta interes.
  4. Ma inscriu in acest proiect.Iti multumesc pentru ca iti aloci timp sa ajuti pe altii.Dorinta mea era aceea de a invata java,dar dupa cum ai spus si tu,este greu sa inveti un limbaj de programare daca nu esti indrumat.Sper ca din acest proiect lansat de tine sa acumulez mai multe cunostinte despre programare,astfel incat sa pot invata mai usor java.
  5. thekidno1

    Bsod

    Ce legatura sa aiba?
  6. thekidno1

    Bsod

    Am nu ajunge la faza de formatare. memorie:2 gb kingston hyper x cpu:dual core 2.6 intel hdd sata seagate 320 gb plaga baza :asrock g31m-s sursa de 500 w Memoria nu are erori,am testat-o de 2 ori.Hard-ul nu am idee cum sa il scanez pe linux.
  7. thekidno1

    Bsod

    Invii acest topic in speranta ca cineva totusi stie solutia. Cele de mai sus nu au functionat.
  8. thekidno1

    java

    In ce pot programa java pe linux? LE://Rezolvat// Multumesc pentru ajutor.
  9. Un procesor AMD+Placa video nvidia. Daca arunci un ochi pe procesoarele intel apoi pe cele AMD vei vedea ca cele intel sunt mai scumpe,ele avand procesor grafic,lucru inutil daca iti iei o placa video buna. Deci solutia optima este AMD+Nvidia.
  10. thekidno1

    Bsod

    Mda.Nu am gasit nimic concret.Este posibil sa fie defectiune a vreunei componente? Daca da,cum e posibil sa primeasca linux-ul? Ceva e putred aici. Am curatat fiecare piesa in parte desi nu prea aveau praf pentru ca le curatam lunar.Am verificat de 100 de ori firele.Ma depaseste cu mult,si mai grav de atat e ca nici nenea goagle nu prea are solutii.
  11. thekidno1

    Bsod

    Stie careva cum se remediaza blue screen-ul asta? Am avut pana acum 2 luni dual-boot:1 linux si un win 7.In prezent am ramas doar cu linux si windows-ul instalat pe o masina virtuala.In fine,acel bsod apare de fiecare data cand fie vreau sa intru pe windows 7,fie cand vreau sa instalez windows 7(nu pe masina virtuala). Eroarea apare la orice OS as vrea sa instalez,inafara de distributiile linux. As fi recunoscator daca cineva m-ar ajuta cu acest tip de eroare.
  12. Daca din pamant rezulta totul(de la o simpla para pana la cea mai mica particula de viata),atunci raiul nu este in pamant? Cam asa vine nu? Deci cade premisa ca raiul este "undeva acolo sus". Ce spuneti?:>
  13. O sa-mi lipsesti,pacat aveam multe de invatat de la tine"Hacker , Scripter metin2 , Scripter html , java , css , design , php , python perl xss". PS:Am fost ironic.
×
×
  • Create New...