Jump to content

Jannes

Active Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jannes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

23

Reputation

  1. 90 % din cei care se lauda ca pot aranja sunt tepari. Iti iau banii,daca pici ti-i dau inapoi,daca-l iei pe bune raman cu cateva sute de euro.am un prieten care a picat examenul acum o luna cu spaga cu tot.
  2. Gsm zone se numeste serviceul
  3. Jannes

    CV-uri

    99% din ei au aplicat la un post de vanzator la chiosc de ziare
  4. ce masuri sa ieri ma,nu vezi ca astia cumpara tot ? Vezi cazul lui Bercea care a primit NUP in 100 de dosare penale. 100 ! O SUTA ! pe unul ca Tex l-au futut de parca era Osama Bin Laden si boratul ala a teroriza lumea timp de 10 ani,timp in care nu s-a putut lega nimeni de el. Ia masuri sa vad ce kkt poti sa faci.
  5. cred ca ar fi ok sa poata oferi chestii gratis orice user, poate fi inregistrat si de o zi daca are ceva de oferit de ce nu ?
  6. Se da urmatoarea problema. Exista un rahat de pagina a unor ultrasi maghiari https://www.facebook.com/wehateromania. Daca-i dai report pentru rasism,cererea nu este luata in considerare.Dar,daca userii ar posta poze cu tate si pornaciuni pe pagina respectiva poze carora alti useri le-ar da report, posibil sa-i lasam fara jucarie
  7. Romania nu va fi atacata prea curand pentru ca un atac din partea Rusiei asupra Romaniei ar insemna razboi cu Nato si rusii nu sunt in nici un caz in masura sa sustina asemenea razboi in momentul de fata. Dar daca Rusia se hotaraste sa integreze Transnistria si Moldova,nu-i ca am putea sa facem ceva in privinta asta. Sa nu uitam ca Moldova este un stat de sine statator,nu face parte din Nato asa ca ar ramane pe cont propriu.nu ca le-ar displace prea mult alipirea la mama lor Rusie. In fond, ,,fratii " nostri de peste Prut ne sunt frati doar cand vine vorba de ssubventii la energie,burse de studiu in Romania si carte de identitate care le da dreptul sa calaoreasca. Cand au iesit in Europa ei nnu mai sunt romani sunt moldoveni,romanii sunt tigani,etc. Chiar nu avem nevoie de un aflux de primitivi in tara,avem deja destui. Daca moldova ar fi alipita,eu unul n-as misca nici un deget pentru ei.
  8. Ma parca sunteti niste babe plangacioase. Vine razboiul,bucurati-va ! cine o sa mai fie cooleanu ca voi sa cand o sa va faceti selfie cu tancul ,cu freza asimetrica,ochelari de soare camasa in carouri si blugi de pizda ?
  9. Jannes

    Filme

    Incearca o carte,nu strica niciodata.Daca ai stomacul tare citeste ,,5 ani la Auschwitz " de Wieslaw Kielar ,iti explica mai multe decat orice film
  10. Ca si vor al dracului de tare sa se angajeze sau sa-si dea copiii la scoala !!!
×
×
  • Create New...