Jump to content

administration

Active Members
 • Posts

  93
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

administration last won the day on August 1 2014

administration had the most liked content!

Reputation

26 Excellent

About administration

 • Rank
  Banned
  Newbie
 • Birthday 02/02/1977

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu sunt furate scrie clar "noi" deci le fac eu pt. cei care au nevoie sa posteze anunturi, in rest e treaba lor ce fel de anunturi baga. Conturile vin impreuna cu adresa de email de pe care a fost realizat. Deci quadxenon nu vad rostul postarii tale...
 2. Vand/schimb conturi noi, verificate craig****
 3. sunt in supermarket-uri automate care ghidezi o macara sa ridici un ursulet de plus dar de fiecare data macaraua scapa obiectul, exista o metoda pentru acest tip de aparat?
 4. Cumpar conturi forumuri / site-uri GSM. PM
 5. Remote SSH on transponder COM and radar deploy of all portable truck missile luncher buk to S-M-B, strategic nuclear russian systems. The code must be executed inside of a standard radar system and trigger the freqvency 1.2 Ghz to 9-12 Ghz. This code make each radar to jam any missile communication, for security reasons the code is encrypted. Download: DepositFiles Pass Hint: Turkish must be compiled for microcontroller
 6. DOULCI FAAAKEEEE @@@@@ !!!!! PLUS RETEAUA www.doulci.com www.doulci.net si lista continua.. twitter facebook .info... fake like nokia 1100 cheat system and singer, scrisoarea nigeriana, bonusul loto, avansul pt masina, cum sa castigi la pacanele ruleta etc... NO DOULCI SOFTWARE EXIST !
 7. toate alcatuiesc un token. token-ul genereaza o sesiune de lucru, sesiunea depinde de certificate ssh lipsa pe 4s, 5 , 5c si 5s tot ce trebuie sa faci este sa controlezi sesiunea si parametrii ei ori prin usb(aproape imposibil - JTAG), ori prin wifi(este foarte greu) ori prin itunes. metoda merge pe ios 8 pe iphone 6 !
 8. doulCi - Bypass - iCloud este FAKE !!!! Au luat bani de la apple si lucreaza pentru ei acuma...
 9. Tocmai mi-am dat demisia de la locul de munca, de pe postul de programator (domeniul telecomunicatiilor) dupa 6 ani de lucru din cauza schimbarii directorului de departament, daca are cineva nevoie de un om in domeniul programarii software (posibil si web) am timp sa colaborez pana imi gasesc altceva. Pot sa ma deplasez in tara si in strainatate.
 10. si care zici tu ca este diferenta de la 7.1.1 la 7.1.2 ce bug are 7.1.1 ?
 11. are mare dreptate Nytro asta este adevarul din Romania fiecare trebuie sa isi aleaga drumul, iar un developer bun ce are o conduita buna nu cred ca duce lipsa de bani ... dar nici sa astepti 3 ani sa faci cariera ca si angajat cu 1200-1500 lei pana si daca se stie ca vei primi un salariu si o functie mai buna ... sugerez sa nu va angajati ca si programator fara 400 -500 euro pe luna entry / 800 - 1000 midlle doar daca doriti sa imbogatiti un patron, socotit la ore si la efort/rezultat cam asa reiese
 12. Sunt intrebari fara raspuns...cum ar fi si: "Daca traim intr-un multivers ce tinde la infinit mereu, atunci cum si de unde a aparut Dumnezeu / Creatorul si cine l-a creat pe EL, ce sunt cum s-au format? Daca nu exista un punct fizic de plecare inseamna ca noi nu existam de fapt !" (this will burn/overload your brain CPU/GPU) 1. cred ca intr-o "celula" timpul trece mai greu decat in afara ei dar sper ca nu era asta scopul intrebarii tale 2. in limba romana expansiune este sinonim cu dilatare si de aici plecam ori intr-o directie gresita ori in una buna...? - universul este in continua expansiune rezumand ca si materia este intr-o continua expansiune ca daca nu ar fi aceasta lege atunci s-ar intampla ca in cazul urmator: pamantul se invarte cu aprox. 1700 km/h la ecuator, daca noi nu am fi in expansiune cu aceeasi viteza am zbura la aceasta viteza, daca forta gravitationala ne tine la 1700 km/h atunci de ce nu se poate reproduce fenomenul? iar conform formulelor puricii ar trebui sa zboare de pe planeta la aceasta viteza si suflu daca miscarea (expansiunea) nu ar fi avut loc treptat (gradual acceleration). Prima vitez? cosmic? 28790 km/h (pentru lansarea ?i plasarea pe orbit? a unui satelit) A Doua vitez? cosmic? 39600 km/h (necesar? pentru a p?r?si definitiv P?mântul) A Treia vitez? cosmic? 5000 km/h (necesar? unui corp pentru a p?r?si sistemul solar, pornind de pe P?mânt) o concluzie scoasa asa in 5 minute in timp ce citeam ce a-ti scris, ar fi ca in timpul calatoriei pe autostrada trecutul si viitorul se indeparteaza in sens opus cu acceasi viteza a materiei fata de noi deoarece si autostrada se dilata orice obiect mai mare se va dilata mai mult fata de un obiect mai mic deci distanta va ramane intodeauna constanta fata de observator daca acesta nu depaseste masa cea mai pronuntata. Daca observatorul nu ar avea acceasi viteza de rotatie cu cea a pamantului va putea vedea trecutul dar nu se va mai putea intoarce in viitor, daca observatorul isi poate modifica masa va putea sa vada si trecutul si viitorul. pe autostrada asa cum a-ti spus exista "curbe" si "dealuri" ce pot reprezenta intr-un model cuantic o posibila scurtatura ! alta metoda pentru deplasarea in viitor este limitarea perceptiei observatorului fata de ce are in jur..dar asta doar spiritual nu si fizic momentan cred in liberul arbitru dar acest fenomen apare atunci cand nu mai poti controla fenomenul de cauza-efect si existenta noastra ar fi ca cea a programelor ce exista doar in RAM memoria temporara.
 13. criptare = parola + fisier cheie pe secure card sau usb decriptare = parola + fisier cheie pe secure card sau usb stocare interna = parola + algoritm criptare + decodare parola cheie externa = pl! (echivalent server side - aici card/usb side) rezultat decriptare = pl! timp estimat raimbowtable pe linux i7 = 3462 zile la cheie cu alfanumeric voi va referiti la backdoor ca la un exploit sau acces, a nu se confunda backdoor cu troian aici, absolut toate programele de criptare au asa ceva in afara de cele militare sau de spionaj, dar niciodata nimeni nu o sa afle parola (key-ul pastrat pe alt mediu de stocare) iar accesul nu iti da toate privilegiile din acest motiv crapa mujistii de gabori de ciuda si "specialistii lor". bitlocker are optiuni date de catre microsoft catre nsa pentru acces cum are si truecrypt, vezi metoda prezentata anterior site-ul viena, sunt asemanatoare aceste doua programe de criptare dar daca pastrezi cheia pe alt mediu este aproape imposibila decriptarea sau foarte lunga. nu mai speriati lumea cu backdoor la modul troian, virus sau alte minuni, daca stiti sigur ca are troian aratati in secventa codului si argumentat.\ nu se poate incarca secventa in memorie inainte de kernel deoarece nu poti afecta mbr-ul pentru ca este protejat de managerul din chipset, sunt doar vorbe dar incercati eu am incercat si nu merge pe windows 7 enterprise, in schimb daca te infectezi cu troian de la ei merge.... este exact la fel ca si faza cu iCloud cum executi tu pe un iPhone codat cu iCloud un fisier pdf infectat lol <><> ce zici SRI decodezi iCloud sau nu ai specialisti ? toti interlopii folosesc icloud voi ce decodati nokia 3210? *provoc un specialist de la guvern doar in urmatoarele 12 ore sa accepte, sa imi decripteze un mediu de stocare daca reuseste in 12 luni imi torn o galeata de apa in cap cu ce vrea el in ea, online, iar daca nu, doneaza jumate de salar la o asociatie de ajutor pentru detinuti.
×
×
 • Create New...