Jump to content

administration

Active Members
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by administration

  1. Nu sunt furate scrie clar "noi" deci le fac eu pt. cei care au nevoie sa posteze anunturi, in rest e treaba lor ce fel de anunturi baga. Conturile vin impreuna cu adresa de email de pe care a fost realizat. Deci quadxenon nu vad rostul postarii tale...
  2. Vand/schimb conturi noi, verificate craig****
  3. sunt in supermarket-uri automate care ghidezi o macara sa ridici un ursulet de plus dar de fiecare data macaraua scapa obiectul, exista o metoda pentru acest tip de aparat?
  4. Cumpar conturi forumuri / site-uri GSM. PM
  5. Remote SSH on transponder COM and radar deploy of all portable truck missile luncher buk to S-M-B, strategic nuclear russian systems. The code must be executed inside of a standard radar system and trigger the freqvency 1.2 Ghz to 9-12 Ghz. This code make each radar to jam any missile communication, for security reasons the code is encrypted. Download: DepositFiles Pass Hint: Turkish must be compiled for microcontroller
  6. DOULCI FAAAKEEEE @@@@@ !!!!! PLUS RETEAUA www.doulci.com www.doulci.net si lista continua.. twitter facebook .info... fake like nokia 1100 cheat system and singer, scrisoarea nigeriana, bonusul loto, avansul pt masina, cum sa castigi la pacanele ruleta etc... NO DOULCI SOFTWARE EXIST !
  7. toate alcatuiesc un token. token-ul genereaza o sesiune de lucru, sesiunea depinde de certificate ssh lipsa pe 4s, 5 , 5c si 5s tot ce trebuie sa faci este sa controlezi sesiunea si parametrii ei ori prin usb(aproape imposibil - JTAG), ori prin wifi(este foarte greu) ori prin itunes. metoda merge pe ios 8 pe iphone 6 !
  8. doulCi - Bypass - iCloud este FAKE !!!! Au luat bani de la apple si lucreaza pentru ei acuma...
  9. Tocmai mi-am dat demisia de la locul de munca, de pe postul de programator (domeniul telecomunicatiilor) dupa 6 ani de lucru din cauza schimbarii directorului de departament, daca are cineva nevoie de un om in domeniul programarii software (posibil si web) am timp sa colaborez pana imi gasesc altceva. Pot sa ma deplasez in tara si in strainatate.
  10. si care zici tu ca este diferenta de la 7.1.1 la 7.1.2 ce bug are 7.1.1 ?
  11. are mare dreptate Nytro asta este adevarul din Romania fiecare trebuie sa isi aleaga drumul, iar un developer bun ce are o conduita buna nu cred ca duce lipsa de bani ... dar nici sa astepti 3 ani sa faci cariera ca si angajat cu 1200-1500 lei pana si daca se stie ca vei primi un salariu si o functie mai buna ... sugerez sa nu va angajati ca si programator fara 400 -500 euro pe luna entry / 800 - 1000 midlle doar daca doriti sa imbogatiti un patron, socotit la ore si la efort/rezultat cam asa reiese
  12. Sunt intrebari fara raspuns...cum ar fi si: "Daca traim intr-un multivers ce tinde la infinit mereu, atunci cum si de unde a aparut Dumnezeu / Creatorul si cine l-a creat pe EL, ce sunt cum s-au format? Daca nu exista un punct fizic de plecare inseamna ca noi nu existam de fapt !" (this will burn/overload your brain CPU/GPU) 1. cred ca intr-o "celula" timpul trece mai greu decat in afara ei dar sper ca nu era asta scopul intrebarii tale 2. in limba romana expansiune este sinonim cu dilatare si de aici plecam ori intr-o directie gresita ori in una buna...? - universul este in continua expansiune rezumand ca si materia este intr-o continua expansiune ca daca nu ar fi aceasta lege atunci s-ar intampla ca in cazul urmator: pamantul se invarte cu aprox. 1700 km/h la ecuator, daca noi nu am fi in expansiune cu aceeasi viteza am zbura la aceasta viteza, daca forta gravitationala ne tine la 1700 km/h atunci de ce nu se poate reproduce fenomenul? iar conform formulelor puricii ar trebui sa zboare de pe planeta la aceasta viteza si suflu daca miscarea (expansiunea) nu ar fi avut loc treptat (gradual acceleration). Prima vitez? cosmic? 28790 km/h (pentru lansarea ?i plasarea pe orbit? a unui satelit) A Doua vitez? cosmic? 39600 km/h (necesar? pentru a p?r?si definitiv P?mântul) A Treia vitez? cosmic? 5000 km/h (necesar? unui corp pentru a p?r?si sistemul solar, pornind de pe P?mânt) o concluzie scoasa asa in 5 minute in timp ce citeam ce a-ti scris, ar fi ca in timpul calatoriei pe autostrada trecutul si viitorul se indeparteaza in sens opus cu acceasi viteza a materiei fata de noi deoarece si autostrada se dilata orice obiect mai mare se va dilata mai mult fata de un obiect mai mic deci distanta va ramane intodeauna constanta fata de observator daca acesta nu depaseste masa cea mai pronuntata. Daca observatorul nu ar avea acceasi viteza de rotatie cu cea a pamantului va putea vedea trecutul dar nu se va mai putea intoarce in viitor, daca observatorul isi poate modifica masa va putea sa vada si trecutul si viitorul. pe autostrada asa cum a-ti spus exista "curbe" si "dealuri" ce pot reprezenta intr-un model cuantic o posibila scurtatura ! alta metoda pentru deplasarea in viitor este limitarea perceptiei observatorului fata de ce are in jur..dar asta doar spiritual nu si fizic momentan cred in liberul arbitru dar acest fenomen apare atunci cand nu mai poti controla fenomenul de cauza-efect si existenta noastra ar fi ca cea a programelor ce exista doar in RAM memoria temporara.
  13. criptare = parola + fisier cheie pe secure card sau usb decriptare = parola + fisier cheie pe secure card sau usb stocare interna = parola + algoritm criptare + decodare parola cheie externa = pl! (echivalent server side - aici card/usb side) rezultat decriptare = pl! timp estimat raimbowtable pe linux i7 = 3462 zile la cheie cu alfanumeric voi va referiti la backdoor ca la un exploit sau acces, a nu se confunda backdoor cu troian aici, absolut toate programele de criptare au asa ceva in afara de cele militare sau de spionaj, dar niciodata nimeni nu o sa afle parola (key-ul pastrat pe alt mediu de stocare) iar accesul nu iti da toate privilegiile din acest motiv crapa mujistii de gabori de ciuda si "specialistii lor". bitlocker are optiuni date de catre microsoft catre nsa pentru acces cum are si truecrypt, vezi metoda prezentata anterior site-ul viena, sunt asemanatoare aceste doua programe de criptare dar daca pastrezi cheia pe alt mediu este aproape imposibila decriptarea sau foarte lunga. nu mai speriati lumea cu backdoor la modul troian, virus sau alte minuni, daca stiti sigur ca are troian aratati in secventa codului si argumentat.\ nu se poate incarca secventa in memorie inainte de kernel deoarece nu poti afecta mbr-ul pentru ca este protejat de managerul din chipset, sunt doar vorbe dar incercati eu am incercat si nu merge pe windows 7 enterprise, in schimb daca te infectezi cu troian de la ei merge.... este exact la fel ca si faza cu iCloud cum executi tu pe un iPhone codat cu iCloud un fisier pdf infectat lol <><> ce zici SRI decodezi iCloud sau nu ai specialisti ? toti interlopii folosesc icloud voi ce decodati nokia 3210? *provoc un specialist de la guvern doar in urmatoarele 12 ore sa accepte, sa imi decripteze un mediu de stocare daca reuseste in 12 luni imi torn o galeata de apa in cap cu ce vrea el in ea, online, iar daca nu, doneaza jumate de salar la o asociatie de ajutor pentru detinuti.
  14. Pentru a dezactiva deep freeze trebuie mai intai sa stergem toate intrarile din registrii ce au legatura cu faronics/deepfreeze/frz , dupa care oprim din task manager toate procesele asociate cu deep freeze (frzstate2k), rulam din start services.msc si oprim DFServ setam sa nu porneasca automat, dupa care stergem tot folderul faronics, atentie nu ne atingem de fisierul C:\Persi0.sys deoarece pica windows-ul. Dam restart la sistem dupa care verificam serviciul sa fie inchis, fisierele in folder sa nu mai fie, registri din nou sa nu existe ceva legat de fisierele de mai sus sau de faronics/deep freeze, dupa care cautam in "C:\WINDOWS\system32\drivers" fisierul DeepFrz.sys si executam urmatorii pasi: 1. facem un back-up la DeepFrz.sys 2. cautam si facem un back-up pentru cdaudio.sys in alt folder fata de cel de mai sus 3. folosind un editor gen total commander sau cu drept de administrator in fisierul de back-up redenumim cdaudio.sys > DeepFrz.sys 4. incercam sa dam overwrite ../backup/DeepFrz.sys > C:\WINDOWS\system32\drivers\DeepFrz.sys Daca metoda de mai sus nu merge asa va merge sigur in safe mode ! Mai jos o sa va arat cum sa schimbam locatia fisierului de host pe windows, stiind ca metoda registriilor nu mai merge incepand cu XP SP3... 1. Instalam Notepad++ 2. cautam fisierul dnsapi.dll c:\windows\system32\dnsapi.dll] 3. il deschidem cu Notepad++ 4. cautati cu find "\drivers\etc\hosts" 5. modificati cu ce doriti (\inetsrv\plm\hosts) 6. asigurati-va ca folderele si fisierele sunt deja create si prezente la locatia noua specificata... 7. restart si gata !
  15. Si TrueCrypt si BitLocker sunt solutii bune si sunt imposibil de decriptat din moment ce cheia se tine pe un stick usb, in acest fel tinand cont ca algoritmul de decriptare este accesibil deoarece este prezent pe calculator se poate descifra doar parola nu si cheia. Folosind brute force pe AES ar dura ani sa decriptezi.Aceste programe garanteaza criptarea dar nu si accesul, din acest motiv trebuie folosite impreuna cu un alt program de criptare(tot cu cheie externa) plus deep freeze ultima versiune.
  16. Fratilor voi v-ati apucat sa faceti scan la installer-ul de la iTunes :)) daca nu vreti sa il instalati descarcati de pe net versiunea 11.2.2.3 si gata nu mai scanati sute de mega :)
  17. se face public ceva nou cand se gaseste altceva intelegi .... merita si altii sa incerce si sa ajunga la alte metode pornind de la o idee. se poate bloca telefonu foarte simplu tot modificand un string pe modul connected to iTunes si deblocate in iTunes, dar incurajez asa pe cei care vor sa vanda telefoanele blocate... Nu am destul timp sa exploatez acest bug deoarece lucrez cu ultima versiune acum si ios 8, dar va rog mult sa postati aici fotografii in cazul in care descoperiti ceva nou, eroari sau alte lucruri care nu le intelegeti. Multumesc. Daca vad pe cineva ca face progrese o sa il sustin si o sa ii deblochez dispozitivele apple !
  18. You think Vladimir Putin will save you from this? You think your mother Russia will save you from this ? You think your nuke bomb will save you from this? All you think is fight against another human? Sorry my russian friend if you dont look forward but in world exist something that have the power to erase the Russia from world map and humman kind ! Take a look of the invisible army killing more great then your soldiers and weapons:
  19. Se poate face, accepti un demo dupa care predai escrow la un admin de pe site? Demo* iti trimit o imagine jpg, bmp, png care se executa si iti deschide notepadu sau altceva ce poate face un exe. Imaginea nu este detectata de AV este vazuta ca imagine si nu vine cu alte fisiere ! Accepti termenii mei si batem palma? Astept mesaj privat de la tine ! *Nota: Sa stii ca este riscant pentru mine sa lucrez cu produsul inaintea platii fiind vorba de 0-day exploit in kernel-ul windows-ului... iti fac demo si pe urma ma gandesc la ce pret sa iti cer ! OFERTA RETRASA ! PRET PREA MIC, RISCURI MARI ! DACA MAI DORESTE CINEVA PM SI EXECUT PROBA IN LOCATIA MEA PE IMAGINEA TA VIRTUALA, LAPTOP ETC... PLATA DUPA ! Nu insistati daca nu sunteti de acord cu aceste conditii ! Nu pot lasa o imagine "lucrata" pentru analiza AV sau crack pe alt sistem fara plata, si nici nu am cum sa ma expun fara nici un ban cu un exploit pentru RGB Scripting Map on Windows
  20. [RO] Salut am gasit un exploit nou in versiunea 11.2.2.3 a iTunes de la Apple ce permite deblocarea partiala a telefonului pe partea de iTunes si anume bypass icloud lock, acest bug se afla in fisierul iTunes.dll. Modificarea acestuia face ca telefonul sa fie recunoscut ca unul activat si inlatura procesele de activare alocate server-ului albert.apple.com. Din pacate in iTunes nu puteti decat sa sincronizati video muzica si foto dar va las pe voi sa experimentati mai multe deoarece telefonul se comporta ciudat uneori el deblocanduse total. Deblocarea totala a aparut atunci cand: - am conectat un iphone activat (deblocat icloud) 5, 16 Gb cu numele Axx si l-am sincronizat pe un cont store Bxx dupa - am conectat un iphone neactivat ( blocat icloud) 5, 16 Gb cu numele Axx si l-am conectat pe un cont store Cxx dupa am primit pe ecranul telefonului eroarea "nu se poate efectua" cu optiunea de apasare a "ok" iar dupa apasare telefonul intra in meniul desktop iar reteaua functioneaza perfect. Fara ceea ce am descris mai sus va da eroarea ca nu poate creea o sesiune cu telefonul ceea ce este si normal, deci ce ramane de facut? - modifica driverul apple ce se ocupa de sesiune din computerul tau - incearca o bucla de activare bazata pe cartela sim exploit-ul a mai fost prezentat partial unui administrator gadgetwide si pe urma aici deci este exclusivitate RST. [EN] A zero day exploit i have found in iTunes version 11.2.2.3, more exactly in iTunes.dll. This exploit bypass albert.apple.com activation and make the device to be recognized as a a activated one. In iTunes part the device will be like icloud unlocked iphone you can sync with video , music, pictures but some thing cant be done why? The iTunes will give us the error message: a session cant be started with your iphone or something like... Next thing that you have are two variants: 1. crack the session in apple driver on your machine 2. try to make a activation loop on device based on sim activation. How to use? - download cracked iTunes.dll and itunes 11.2.2.3 from bellow - uninstall all higher version and lower of iTunes and delete all apple directory on your pc - restart pc - install iTunes 11.2.2.3 (if you allready have this version search and delete the file "cache.db" from user profiles apple directory) - replace iTunes.dll with the cracked one downloaded from here ENJOY !!! If you feel unsecure scan the fuc*ing dll on virustotal Credit: iCloudRemover Team, Justin, Jack, #FF0000sn0w, Me and SpiderCrew vulnerable segment is located at: CalculateDiskUsage BatteryIsCharging FullyCharged ExternalChargeCapable ExternalConnected BatteryCurrentCapacity BasebandStatus SIMStatus MobileSubscriberCountryCode MobileSubscriberNetworkCode ActivationState UnBctivated Activated FactoryActivated SoftActivation MismatchedIMEI MismatchedICCID MissingSIM WildcardActivated Expired ActivationStateAcknowledged kCTSIMSupportSIMStatusReady kCTSIMSupportSIMStatusNotReady Unactivated changed to UnBctivated to trick the apple system enjoy with session bypass next! DOWNLOAD: MD5 file sum: 1d7c72faf4350b479131b49e4484ee1f DepositFiles GirlShare.ro External The reason of research is only for study the security, the full sequence of the session controlkey and activation loop will not be public, only advanced programmers, crackers and hackers will obtain more info on next steps !
  21. Se pare ca cei de la doulci.net nu doresc sa raspunda si nici sa scoata un bypass pentru icloud au anuntat acum doua saptamani pe urma weekend-ul asta.... presupun e adevart clipul si ca vand rahat oamenilor posibil sa fi vandut tot la apple si chiar cei de la apple sa gestioneze conturile lor... https://twitter.com/RickyF3rrer/status/479836680191373313
  22. Am trimis email la Apple sa confirme, deocamdata nici un raspuns...a mai aparut si pe youtube nu stiu ce sa zic nu cred ca ar fi capabili de asa ceva ! https://www.youtube.com/watch?v=JFBnTQkh5fE
×
×
  • Create New...