Sega Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 (edited) Am facut un programel in C++ dupa challenge-ul lui @Sulea si anume ACESTACRIPTAREExemplu: PALD1) P e consoana : P+4=T2) A e vocala : A+4=E; E+10=O; se insereaza in string, si tot ce se afla dupa O se incrementeaza cu 1;avem: TEOme3)M e consoana : M+4=Q;4)E e vocala : E+4=I; I+10=S;Rezultat final: TEOQISDECRIPTAREAvem nevoie de un vector in care sa pastram pozitiile pt. decrementare.Luam vectorul vec[333];Exemplu: TEOQIS1)T-4=P; P e cons deci ramane asa, avem p2)E-4=A; A e vocala => stergem urmatoarea litera si ramane paQIS si pastram pozitia curenta in i=0 vec=2; i++;3)Q-4=M; avem: pamIS4)I-4=E; E e voc stergem urmatoarea litera si ramane PAMEla final in vec=lungimea noului string adica 4Si acum de la vec[0] la vec[1]: adica de la 2 la 4 decrementam cu 1; paME => paLDSper ca am fost explicit. Daca aveti o alta idee postati aici va rog.Sursa DOWNLOAD:MediaFire2SharedGirlShareProgram DOWNLOAD:MediaFire2SharedGirlShare Edited September 6, 2011 by Sega 1 Quote
totti93 Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 crypt("PAND") = "teoscj"Sunt obosit:-?? Cred ca e de incrementarea la vocale... Quote
Sega Posted September 6, 2011 Author Report Posted September 6, 2011 (edited) crypt("PAND") = "teoscj"Sunt obosit:-?? Cred ca e de incrementarea la vocale...Am gresit explicatia de la inceput: dupa N nu vine M ci O Exemplu era cu PALD (am modificat).Ms de observatie. Edited September 6, 2011 by Sega Quote
totti93 Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Asa da! Acum am observat si eu unde ai gresit Cu placere! Quote
cmiN Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Esti boss [C++] decriptare3 - Pastebin.com . Quote