Cartus_C Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Am gasit un BB 9700 Bold si are parola, cum pot scapa de ea? Daca are sau stie cineva vreun soft v-as fi recunoscator Am incercat sa il resoftez dar avand parola mi-o cere inainte sa inceapa procesul Quote
Ellimist Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 How to Disable/Remove Password on BlackBerry Cell Phones Quote
dixongsm Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 C-am cu intarziere raspunsul dar poate fi de folos altcuiva pe viitor. Pentru orice bb cu user code activ, resetarea acestuia se face introducand o parola gresita de 10 ori(sau ma rog, cate au mai ramas din cele 10). Telefonul se va reseta(wipe) apoi va cere un nou cod de siguranta, urmat de confirmarea lui. Pentru a scoate it policy si a pune pe disable acel nou cod de siguranta urmati tutorialul de mai sus. Quote
Cartus_C Posted September 15, 2011 Author Report Posted September 15, 2011 Am rezolvat problema. Am introdus de 10 ori parola gresit si pe urma mi-a cerut parola default sau ceva de genul asta si ghici care este ! blackberry Pe urma isi da singurel wipe si se duce la setarile default. Cam atat, acum il folosesc Quote