extazy69 Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Care atzi vazut meciu dintre cei doi va rog sa comentatzi daca vi se pare corect rezultatu daca ii vinovat albitru sau cine credetzi ca ar fi castigat la puncte... Quote
BizZaroO Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Arbitru e extrem de vinovat nu vinovat. Dar mai vinovat e sora ca a dat dupa ce a zis arbitru stop. Ma rog. Tot o abureala. Nici nu am mai inteles care a fost ideea. Deci arbitru a zis stop, ala a lovit, toata lumea da vina pe arbitru ca nu ia despartit (deci si eu) Si sora spune ca era in serie (cu loviturile) Doamneee tot o abureala. Stateam aseara si ma intrebam dak a fost facatura. Parca pumnu ala nu a fost asa tare nu? Quote
BSA Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Unde pot sa revad si io lupta inregistrata?daca aveti vreun link ceva...postati si voi.10x anticipat;) Quote
Eric Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 baieti mai intru odata in ring sa va arat ca-l bat mar pe Sora ? =) Quote
extazy69 Posted November 14, 2006 Author Report Posted November 14, 2006 Yo cred ca-i mai tare SPP-istu Sora decat Zmarandescu dah si bucata aia ce-o luato Zmarandescu in barba nu avea cum sa nu cada la podea ca la lovit fix in barbie si oricat de mare ai fi daca primesti una acolo asa cazi ca lemnu :@ Quote
DJAx3L Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 nu conteaza asa mult ca i`a dat cu 1 sec dupa ce a zis arbistru stop pentru ca zmarandescu era tot cu garda pusa si era ca si in meci, adevarul e ca i`a plasat sora bine lovitura, ASTA O FO PENTRU GAINUSHA ZMARANDESCULE!!!! Quote
extazy69 Posted November 15, 2006 Author Report Posted November 15, 2006 Nu am gasit video cu bataia da potzi sa citesti si sa vezi poze aici BSA... http://www.hotnews.ro/articol_59802-Lokal-Kombat-Revansa-Ciprian-Sora-vs-Catalin-Zmarandescu.htm Quote
phantomas Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Eu daca eram in locu lu Sora ii rupeam picioarele , in primu rand nu se pune un bodyguard cu un SPP-ist...asa ca laso naibii . Bine ia facut sora trebuia sal faca pachet Quote
extazy69 Posted November 16, 2006 Author Report Posted November 16, 2006 Si eu tot cu Sora tzin pai ii cum ai zis tu cum sa se puna un bodyguard cu SPP-ist care stie ala ce-i antrenament dur Quote
hanibal Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 am gasit eu un link cu Inregistrarea!http://www.protv.ro/filme/bodyguardul-lui-becali-facut-ko-de-catre-sora.html#6228 Quote