nikel1992 Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Vreau sa ma ajutati si pe mine, sa sparg, sau sa trec de un firewall, i`as spune. Internetul la care sunt conectat, nu permite download`ul sau conectarea la o aplicatie careia trebuie sa ii trimiti pachete de date. De exemplu nu ma pot downloada torrente, sau ma pot juca pe full tilt poker, in schimp pot downloada muzica de pe vitan, sau alte site`uri, Am inteles ca ar fi ceva cu un router si un proxy pus pe router, dar nu`mi dau seama cum. daca cineva imi poate spune sau imi poate da vreo idee... Multumesc mult. Quote
FearDotCom Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Ai restrictii de download la torrenti incearca sa folosesti un tunneling sa scapi de restrictihttp://rstcenter.com/forum/31278-feardotcom-lan.rst Quote
nikel1992 Posted September 15, 2011 Author Report Posted September 15, 2011 Cine stie sa faca programul sa mearga , imi poate da si mie un pm cu id .. Nu reusesc sa il fac sa mearga. Quote
FearDotCom Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Cine stie sa faca programul sa mearga , imi poate da si mie un pm cu id .. Nu reusesc sa il fac sa mearga.User: blksecurityPass: feardotcom123 Quote