FearDotCom Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 (edited) Vand root (are si scanner instalat) - la 2 rooturi cumparate pretul e mai mic- Nologine SUA, Canada, Franta, Germania, Italia, China, Mexic, Spania (am nologine si de alte tari)- RDP-uriCine e interesat pm si discutam pret negociabil, cine cumpara mai multe fac si reducere.. Plata prin cod orange (NU ACCEPT paypal sau LR)EDIT:Preturi foarte mici Edited February 21, 2012 by FearDotCom 1 Quote
nostradamus2012 Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 salut!! ma intereseaza si pe mine rdp-uri de europa in special de uk ai asa ceva? Quote
DaN-3Ls Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 si eu vreu un root , unde putem vb ? Quote
RoB3r7Os Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Sunt interesat de nologine ti-am dat pm Quote
poisonel Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Un id de mess daca se poate am nevoie de cateva nologine de sua Quote
tur334vl Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 eu as vrea unu de pagina si unu de scan = astept un pret Quote
FearDotCom Posted October 26, 2011 Author Report Posted October 26, 2011 @newfredy da mai am nologine de germania Quote
bg_mafia17k Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 mda am cumparat si eu roturi de la feardotcom e e de treaba se tine de cuvant , am rot de 2 luni de la el si mere si akuma , fortza broo Quote
FearDotCom Posted November 6, 2011 Author Report Posted November 6, 2011 cobra89 & go_sword - PM pt mai multe info Quote
Guest expl0iter Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 La ce pret dai nologinele? Quote
baphomet7 Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 vreau si eu nologine de germania Quote
The_Arhitect Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Nologine cate ai de Italia ? Quote
FearDotCom Posted November 23, 2011 Author Report Posted November 23, 2011 Daca vrea cineva sa cumpere sa dea PMPS: Cei care nu au primit un raspuns sa stiti ca nu ma intereseaza plata prin paypal, lr Quote
poisonel Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Imi trebuie cateva nologine de Franta, Germania, Canada vezi ca ti-am dat pm Quote
punctsietc Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Cine doreste o asociere pentru a castiga intre 50-500 euro pe saptamana add me la punctsietc ! Nu e teapa, nu cer bani si absolut nici un fel de serviciu inainte de stabilirea detaliilor. Daca sunteti interesati astept add ! Multumesc frumos. Quote
FearDotCom Posted February 28, 2012 Author Report Posted February 28, 2012 (edited) PS: Cine vrea rooturi si nologine sa specifice draku si ce vrea adica sa imi zica vreau root uid-0Ma doare in pLa daca habar nu aveti sa instalati un backdoor/exploit/scanner etc pe un root uid 0 asta nu e treaba meaCineva imi cere un root de scan la un pret mai mic si nu are importanta daca e uid 0 sau user decat sa mearga scaneru pe el.. ok dupa cateva zile imi zice omu azi ca eu ti-am cerut root de scan dar nu prinde nimic, ii am facut si un print screen de pe root ca la mine prinde ok omu o da in vrajeala pai nu merge sa instalez nici macar un backdoor (mi-a cerut un root ieftin pt scan si nu conteaza daca e uid 0 sau user) ii am schimbat iar rootu dar tot user ca pt asta a platit mi se pare ceva normal, ma doar in pl daca nu stiti sa folositi cateva comenzi elementare va e lene si sa cautati pe google intelegeti in plm odata ca atunci cand cumparati ceva nu e obligat nimeni sa va explice si cum sa scanezi sa pui o pagina scam sau mai stiu eu ce vrea pl voastra, nimeni nu are timp de pierdut cu voiDeci inca o faza cu nologinele... Eu v-am zis de la inceput aveti nevoie de ex 200 sau mai multe nologine ok se rezolva si in 1-2 zile daca pica orice nologin til schimb (doar daca pica) deci iar nu ma f^te pe mine grija ce faceti voi cu ele deci daca iti merg sunt ok nu ? acu nu sunt eu de vina ca nu poti tu sa faci tu nustiu ce vrajeli sau plm asta chiar nu ma priveste dar pt asa ceva nu va pot inlocui nologinele atata timp cat ele merg, atentie ce cereti aia primiti asa ca nu ma mai f^te-ti cu vrajeli daca esti prost nu mai cumpara pt ca eu nu sunt platit sa va invat cum sa folositi un amarat de scanner sau mai stiu eu ce faceti voi pe rootTot persoana respectiva mi-a zis sa ii dau toate conturile de pe rootu respectiv de ex daca sunt 10 useri sa ii dau acces la toti asta nu se poate voi platiti sa aveti acces decat la un root nu la toate conturile deci mare atentie cand cereti de ex root uid-0 sau user ca ma doar in pl daca voi nu puteti sa va faceti treaba pe un root cu drept de user, ai vrut ceva ieftin asta primesti si nu sunt eu de vina daca era omu destept folosea comanda care ii afiseaza toti userii de pe un root si incerca user si pass poate se potrivesc sau brute/exploit etcInteleg ca nu sti cum se foloseste un scanner sau ceva dar acuma nu sunt frate obligat sa va explic voua cum se foloseste cauta in pLm pe google si invatati si singuri ca nu e obligat nimeni sa va dea o mana de ajutor sau sa fiti ajutati gratis, daca va explic ce si cum o fac pt ca asa vreau eu dar nu pot sa stau sa va explic tot timpu ce trebuie sa faceti cand cele mai banale intrebari apar pe prima pagina cand cauti pe google Edited February 28, 2012 by FearDotCom Quote