malsploit Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 (edited) 'neata lume!Stie careva daca se pot face modificari hardware/software la un ruter dlink dir 300 astfel incat sa poata fi folosit ca sa receptioneze semnal wifi?Sau daca vrea cineva din constanta(ca sa evitam problemele) sa dea la schimb o placa wi-fi de desktop la schimb cu ruterul de mai sus(e aproape nou, cu firmware original).M-am consultat cu google si am aflat de Wireless distribution system.dar nu cred ca este ce vreau eu. Edited September 26, 2011 by hate.me Quote
co4ie Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 eu nu am auzit de asa ceva:| nu cred ca e posibil sa transformi un router wifi in receiver... Intradevar din cate am vazut routerul tau are un receiver wifi ... dar cred ca poate fi folosit doar ca repetor de semnal... Quote
greerasu_tony Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 la acest model de router nu ai ce sa ii faci pt asa ceva iti trebuie linksys wrt54g sau asa ceva nu stiu model pe derost e cam 100 ron la folosit pe okazii 1 Quote
jojo123 Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Daca am inteles eu bine vrei ca routerul sa functioneze in client mode.In principiu poti face asta daca instalezi pe el dd-wrt-apare in lista de hardware suportat-dd-wrt "stie" de client mode Quote