Shinny Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Nu prea am stiu unde sa postez chestia aceasta.Presupun ca e ok la off-topic.In viziunea voastra de potential client a unui magazin sau poate "fan" al unei persoane ce v-ar impresiona pentru a cumpara ceva din magazin sau pentru a fi un simpatizant al cuiva?O sa scriu cateva idei eu si va rog sa va aduceti si voi contributia intr-un mod constructiv.Prima problema.Magazinul1)Promovare in mediul online si prin mass-media:-site bine pus la punct si care sa fie "intuitiv" sa zicem;-spam(cred ca si asta e o solutie desi nu o consider tocmai eficienta);-reclame la televizor-facebook,twitter si alte nebunii de genul acesta pe care nu le suport;(momentan nu mai am alte idei..to be continued)2)Promovarea "palpabila" cum imi place mie sa ii zic.-card de fidelitate;-promotii;-concursuri;-discounturi la diverse produse;-bannere;-preturi ok;-personal amabil si calificat;-locatie buna;-gama diversificata de produse;-transport gratuit la comenzi;Ar mai fi cate ceva de zis ,dar momentan acestea mi-au venit in gand.A doua problema.PersoanaIn opinia voastra ce ii trebuie unei persoane sa ajunga si fie cunoscuta si ce trebuie sa faca aceea persoana pentru aceasta.Cateva idei si aici.La noi in Romania se pune in primul rand accent pe aspectul fizic.Asadar trebuie sa fie placut la infatisare.Daca Stephen Hawking s-ar fi nascut in Romania nu am fi auzit de el cu siguranta.Trebuie sa fie destept.Trebuie sa aiba o personalitate puternica.Trebuie sa fie corect.Trebuie sa se implice in activitati care ii pot aduce publicitate pozitiva(aceasta ar fi de preferat presupunand ca persoana respectiva nu e deja cunoscuta desi si cea negativa ar fi utila).Cam atat.As dori sa vad ce idei mai aveti si voi. Quote