Jump to content

Shinny

Active Members
 • Content Count

  477
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Shinny last won the day on May 4 2009

Shinny had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Shinny

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sa inteleg ca tu vrei ca fiecare sa isi faca un cont de pe referral-ul tau ca sa primesti 50 de puncte si sa iti iei o arma nu/?
 2. Eu asta am vazut pe undeva, asta va zic. Nu stiu ce le face, nu ma intrebati.
 3. Aveti telefoanele blocate icloud? E cineva de le deblocheaza, insa dureaza intre 7 zile si trei saptamani, preturi de pe la 400-500 lei in sus.
 4. Pentru Cluj-Napoca mai adauga o bucata si pentru mine te rog.
 5. La ce te referi mai exact?
 6. Inca mai am locuri deschise pentru colaboratori.
 7. Multumesc. Mi l-au sters de pe mygarage ca am postat din cate se pare mai mult de 2 anunturi pe luna pe aria de bazar. Nu m-am gandit ca se pune si cel de la Servicii. My bad . Va multumesc, o sa ma uit si pe site-urile acelea. Multumesc de feedback.
 8. Salut, Pentru o perioada am timp sa ma ocup de generare de web content, lucru pe care nu l-am mai facut de cateva luni bune. Ca si experienta pot sa spun ca am aproximativ 500 de articole publicate pe internet, majoritatea fiind pe bunadimineata.ro unde am scris si despre horoscop, curiozitati, moda, retete, lifestyle si tot felul. Cateva dintre ele sunt originale, daca am un subiect la care pot scrie de la mine ma descurc destul de bine spun eu, am scris la horoscop de m-am plictisit, dar si pe subiecte legate de tipul de personalitate al oamenilor in functie de nu stiu ce lucru. Am cateva ar
 9. Inteleg ce spui, dar daca esti interesat de mai multe detalii da-mi un pm si iti spun mai multe.
 10. Nu am postat numele firmelor pentru ca prefer sa dau aceste detalii doar celor interesati si care au competentele necesare de a aplica. Wtf, daca va fi ceva de genul te voi cauta.
 11. Salut, Aici voi posta periodic o lista de job-uri si o descriere succinta a ceea ce se cere pentru postul respectiv. Ofertele sunt disponibile pentru cei care locuiesc in Cluj-Napoca sau sunt dispusi sa se mute in acest oras. Daca esti interesat imi poti trimite un mesaj privat alaturi de un CV daca nu e prea mare efortul urmand sa stabilim pasii urmatori. 1. Senior&Mid level .NET positions At least 2 years of experience in ASP.NET development. Clear understanding of the .NET framework platform. An excellent knowledge of C# and ASP.NET Good knowledge of MSSQL Server 2005/2008 and T-SQL Ex
 12. Shinny

  FREE BTC

  Salut, te rog da-mi si mie un pm, sunt curios de metoda.
 13. Functioneaza perfect. Bun soft pentru cei care vor sa faca rost repede de numere de telefoane. Bravo.
×
×
 • Create New...