Jump to content

z3nc0de

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

z3nc0de's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut, folosesc Windows 10 Home si am uitat parola de la contul de administrator si m-am logat pe guest dar pe guest nu ma lasa sa folosesc comanda net user si nici sa instalez sau descarc programe pe el. Precizez ca am si K9 instalat pe el si am uitat parola si de la ala si nu ma lasa sa sterg sau mut bckd.sys din system32 ca sa fac bypass. Este vreo metoda sa reusesc sa fac bypass la K9 sau sa ma loghez in Contul de administrator ? (fara a avea nevoie de un Cd de reinstalare sau chestii dinastea, doar din cmd sau eu stiu..)
  2. atunci cine stie cum se face jailbreak ca sa ii instalez ifile sa testez o metoda ce am gasit-o si o voi posta dupa aceea daca e buna numai ca sa va dovedesc ca se poate !
  3. pe bune !!? cu 500 lei imi iau altul nou , pentru ce sa ii dau 500 lei ? ca conecteaza iphone-ul la laptop si ii baga un exploit in backtrack care sterge icloud-ul ?? pe bune ?? asa mai bine stau si iau google de la prima pagina pana la ultima si tot gasesc un exploit sau ceva care sa functioneze si il fac eu acasa , numa na am zis sa va intreb pe voi Marii Hackeri ca poate are unu umpic de mila si ma ajuta sa mi-l fac !!! ...
  4. nu este ciordit ! SI SE POATE doar ca nu stiu eu cum se face ca daca stiam bine inteles ca nu mai intrebam aici !
  5. Salut , tocmai am cumparat un iphone 4S si fostul propietar a uitat sa isi scoata contul de icloud , ma gandesc ca trebuie sa existe vreo metoda prin care sa pot sterge contul lui de icloud ca sa il pot adauga pe al meu , precizez faptul ca nu mai reusesc nicidecum sa dau de fostul propietar ca sa isi scoata contul si versiunea iOS instalata este 9.1. Se poate cu un program sa sterg contul de icloud sau sa ii fac un update/downgrade la iOS ca sa sterg contul ?
  6. ma ajuta si pe mine cineva va rog sa decodez un telefon ? l-am cumparat astazi si tipul acela mi-a garantat ca e decodat si cand am ajuns acasa era codat pe orange si folosesc digi , MULTUMESC ! Model : LG Leon 4G LTE LG-H340N Imei: 358816063623240
  7. Salut ! Am cautat cred ca pe tot google si nu am gasit un apk sau program cu care se poate decoda Lg Leon 4G sau poate nu stiu eu sa caut, imi poate recomanda cineva un program sau apk ? sau un cod de deblocare prin imei ? Model : LG Leon 4G LTE LG-H340N Imei: 358816063623240 Bani nu pot oferi deoarece nu am momentan , dar in schimb am un site-web pe care numa ce l-am achizitionat si este valabil 1 an pe care il pot oferi celui ce ma ajuta ! THANK'S!
  8. Ofer invitatii filelist , lasa-ti mailu aici
  9. si eu am un prieten care stie rezultatele 100 % corecte dar de unde nustiu ...
  10. Cu cunostintele mele am creeat un facebook click jack , nu l-am testat decat in localhost deci pe platforme (wordpress,opencart,etc) nu a fost testat . Aici aveti link de download : Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu like.rar download - 2shared Tot ce trebuie sa schimbati este src='http://www.facebook.com/widgets/like.php?href=https://www.facebook.com/Haine.DonallyaFashion CU src='http://www.facebook.com/widgets/like.php?href=https://www.facebook.com/pagina voastra de facebook Din fisierul like.js
  11. cel mult 3 luni am rezistat pana o inceput messu sami deie bug-rui (imi iesea deodata ) si mam saturat si m-am jurat ca nu mai folosesc )
  12. stiti ceva daca aveti chef de misto faceti altundeva
  13. auzi da tu ce ai cu publitimu ?
×
×
  • Create New...