Wozniak Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Am si eu o problema cu un iphone 3g 8gb .Am schimbat codul de protectie si am uitat combinatia, am incercat de vreo 10 ori codul si mi-am dezactivat telefonul (banda rosie in susul display-ului cu mesajul "iPhone dezactivat - conectare la iTunes").Cum pot sa rezolv ? Cand il conectez la iTunes imi cere un cod . Nu stiu codul respectiv . Ajutati-ma va rog . Sunt disperat . Quote
JhonDoe Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 simplu baga firmware tot cu itunnes tii apasat shift si dai load la un backup sau alt firmare jailbreackuit Quote
AhEaD Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Nu am mai intalnit problema asta pana acum, fa-i un restore si nu mai pune cod de securitate pentru a evita aceeasi situatie pe viitor. Quote
Wozniak Posted September 27, 2011 Author Report Posted September 27, 2011 @ jhon ... o sa incerc maine cum mi-ai spus tu , si o sa revin . Mersi @Ahead ... pentru a ii face restore nu se cere un cod ? Imi pare rau dar nu prea ma pricep la iphone . Quote
xteutzu Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 (edited) inca ceva.. ca sa instalezi alt firmware trebuie sa bagi iphone`ul in restore mode.. asta inseamna sa ti apasat timp de 15 secunde pe butonul de start (cel din centru) pana iti apare emblema itunes.. iar pe pc trebuie sa-ti apara IPHONE is in restore mode.. sau ceva asemanator.LE : in cazul in care nu ai backup facut poti downloada firmware`ul de aici http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ Edited September 27, 2011 by xteutzu Quote
AhEaD Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 inca ceva.. ca sa instalezi alt firmware trebuie sa bagi iphone`ul in restore mode.. asta inseamna sa ti apasat timp de 15 secunde pe butonul de start (cel din centru) pana iti apare emblema itunes.. iar pe pc trebuie sa-ti apara IPHONE is in restore mode.. sau ceva asemanator.LE : in cazul in care nu ai backup facut poti downloada firmware`ul de aici iPod, iPhone and iPad Firmware DownloadScuza-ma ca te contrazic dar nu exista "restore mode"sunt 2 moduri:-recovery-dfuce ai explicat tu se face foarte usor, cu RecBot fara sa te complici sa tii apasat pe butoate sau sa iti bati capul.Ca sa eviti eventualele erori ale itunes cand instalezi ipsw`uri fie ele custom sau oem pune telefonul in pwned dfu mode folosid iReb.Daca nu te descurci sa il aprinzi, da-mi un pm si te ajut ! Quote
YOYOYOY Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 cum instalez si eu acele upsw-riexplica-mi si mie te rog frumos cum sa fac exact ca sunt disperat !!!!! Quote
rohaxx0r Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Nu trebuie sa dai restore, pentru ca daca ai dat ai pierdut tot ce era in el. Cauta pe Google, Gecko iPhone Toolkit, si de acolo cauta un tutorial cum sa il folosesti dar oricum este simplu de folosit, iti poti da seama si singur dar ca sa nu faci vreo prostie, totusi cauta un ghid. Sper ca inca nu ai dat restore! Quote