ufo51cs Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Am procesor AMD X2 64 .... de 4000 + insa cand am instalat windows 7 am ales X86 in loc de X64 adica lam instalat pe cel pe 32 de biti... si imi da cateodata blue screan si trebuie sa dau restart scrie ceva de DUMP ... oare deasta este? Adica ar trebuii sa faca pcu urat daca instalezi W7 pe 32 de biti daca tu ai procesor ce ruleaza optim pe 64 de biti?Nu prea am gasit nimic pe net sami raspunda la intrebare si mam gandit ca poate ma puteti ajuta Multumesc anticipat ! Quote
em Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Nu are treaba. Ce faci tu mai precis inainte sa primesti BsoD? Se intampla des? Cat de des? Deschizi vreo aplicatie inainte? Unitatea scoate vreun zgomot ciudat? Quote
jojo123 Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 -Incerca sa faci o verificare in loguri poate gasesti ce genereaza BsoD.start>run>compmgmt.msc>event viewer-Fa un test la memorie cu memetest 86 Quote
koderiper Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 noteaza ce eroare iti apare in blue screen.In general blue screen apare la conflictele dintre drivere sau erori in memoria ram.Da un default la bios, scaneaza sistemul cu un antivirus live-cd.Vezi ce drivere ai instalat de curand si da un rollback. Quote
loki Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 stai linistit, nu ruleaza "optim" pe 64 bit ci ruleaza la fel de optim in functie de ce sistem instalezi.BSOD=naspa, o componenta cu probleme. Un windows crapat dintr-un motiv, plm. Dar n-are legatura cu ce sistem ai instalat. Quote