Nokia94 Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Era emisiunea castigi in 60 de secunde.Cred ca o stiti cu tooti.Intrebarea mea este, oameni aia care iau bani aia multii le si primesc sau nu.Io cred ca e fake.Castigi in 60 de secunde Episodul 1 part 1/5 [www.castigiin60desecunde.eu] - YouTube Quote
Gonzalez Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Prima emisiune de genu asta a aparut in US, apoi romanii au cumparat drept de a difuza si a face un show asemenea celui din US. Poate castiga banii aia, poate nu, cine stie.-Gonzalez Quote
adonisslanic Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 La sume mai mici probabil chiar le da... Btw, nu mai posta topicuri cu titluri de genul... Quote
DuTy^ Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 am un prieten in bloc care a prticipat la bancher sa somer, daca stiti emisiunea. si faza era ca nu castiga niciunu dintre concurenti, amandoi au castigat cate 6.000 lei! tin sa va zic ca nici azi, nu au primit banii avand in vedere ca e o suma mica fata de ceea ce se face in media! de aceea nu ma mai uit eu la televizor! Quote