Jump to content
D0dRy

Ajutor. Urgenta majora

Recommended Posts

Posted

In primul rand imi cer mii de scuze. Stiu ca un asfel de topic nu isi are locul pe un forum IT. Dar sant disperat. Am cautat peste tot un raspuns si nu am gasit mare lucru. Problema mea e urmatoare am lucrat in Germania 4 luni de zile. Patronu mi-a promis acte. Mi-a adus la semnat dar nu le-a mai si inaintat la fortele de munca. Odata nea luat politia de tol. Am dat si declarati. Acum problema e alta ca nu mai vrea sa imi dea bani pentru care am tras. In jur de 4000 euro. Mai am la dispozitie o saptamana pana o sa ma scoata afara din apartament pentru ca nu ii mai pot plati chiria. Am vazut ca sant cativa userii de aici care locuiesc in germania si daca doriti sa imi dati cateva sfaturi le accept cu drag. Am auzit ca as putea rezolva la arbaitam. Dar nu stiu ce am de facut. Daca stiti ceva va rog sa ma ajutati. Am ajuns la capatu rabdarilor si nici bani sa ma intorc nu am. Va multumesc. Astept disperat un raspuns

Posted

te duci la politie daca vezi ca nu rezolva nimic pui mana pe o ranga il cauti pe patron si ii rupi mainile si picioarele sa nu poata nici la cur sa se mai stearga singur........ sincer eu i as omora pe nenorocitii astia care nu platesc oamenii care muncesc pentru ei........

Posted

Asta e problema ca el ma tinut la negru. Am inteles situatia si m-am resemnat cu gandu ca as mai vedea bani aia. Cand am fost la toll i-am intrebat daca o sa am probleme si mi-au zis ca nu [ credeam ca daca m-au prins ca lucrez la nergu o sa ma arda si ei]. Credeam ac daca o sa merg la ei sa depun o plangere o sa imi primesc macar o parte din bani. Deci multumesc pentru ajutor. Raman vesnic dator