eth0 Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 ca si pe torente sunt topicuri facute de dragu de a scrie...gen postaci exemplu:RST - Search Resultslas in seama voastra sa judecati Quote
Crunkkz Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 @eth0 Esti degeaba baiatule, da, sa mor, vreau sa te intrec la posturi ca mi-a picat de tine, nu-mi place ca ai ochii aia care se iubesc unu` la altu, esti nebun ?! ce dracu` ma, ai 15 ani ? De ce te oftici ca ti-am spus adevaru` ca tu esti acelasi ?! Nu-i problema, i-am dat un mic PM unui administrator de aici, se va rezolva, cat despre posturi, eu zic sa te uiti bine, am raspuns unde trebuie si ce trebuie, cat despre cel cu orange, le-am dat un sfat prietenesc, mai ales ca este la Marketing, nu au voie cu fraude, ca sa stii si tu Orange-ul este o frauda, imens de mare, deci stati cat se poate de flexati, merci anticipat.EDIT: Du-te mai bine si vezi-ti de programarea ta web, lauda-te singur, recomanda-te singur, o seara placuta iti doresc. Quote