Jump to content

Crunkkz

Active Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Pe scaun.
  • Interests
    Banii, femeile si drogurile.
  • Occupation
    Nimic interesant.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Crunkkz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. Pai, depinde pe cat timp ai incheiat contractul cu ei, daca il ai incheiat pe 2 ani de zile, dupa expirarea acelor 2 ani te poti duce sa reziliezi contractul pe loc, altfel nu se poate!
  2. Nu este teapa, am mai vandut 60.000 loguri, uitati-va in semnatura mea sau RST market, sunt baiat ok! EDIT: Celor ce vor demonstratie, le pot oferii teamviewer cu cea mai mare placere!
  3. Omule, nu am jignit sau insultat pe nimeni, de ce trebuie sa te manifesti astfel?! baietii vor decide ce vor face cu acest mesaj, daca vor sa ma ajute sau nu, te rog sa taci, multumesc anticipat!
  4. Salut, in primul rand tin cu tarie sa-mi cer scuze ca am postat in locul nepotrivit, in al 2-lea rand, tin sa va anunt ca am de vanzare iar 500.000 loguri fresh, contin conturi metin2, multe conturi orange, cpanele website-uri, gamecp-uri, cateva paypal-uri, diferite felurite, pe langa asta..vand si un steam, un volan pentru PC, si 7 domenii: ro-filme.eu dependentii.net extremegaming.ro hrh-tuning.ro pro-shopping.ro downloadhub.ro vreausteam.ro Pentru cei interesati, oferta este valabila doar ASTAZI 11.07.2012 pana pe 12.07.2012 deoarece am nevoie urgenta de 200ron, dau si la pachet tot, pentru mai multe detalii sau pentru cumparare va rog sa-mi dati add la acest ID de messenger: dnd_llg@yahoo.com
  5. Salut, in primul rand tin cu tarie sa-mi cer scuze ca am postat in locul nepotrivit, in al 2-lea rand, tin sa va anunt ca am de vanzare iar 500.000 loguri fresh, contin conturi metin2, multe conturi orange, cpanele website-uri, gamecp-uri, cateva paypal-uri, diferite felurite, pe langa asta..vand si un steam, un volan pentru PC, si 7 domenii: ro-filme.eu dependentii.net extremegaming.ro hrh-tuning.ro pro-shopping.ro downloadhub.ro vreausteam.ro Pentru cei interesati, oferta este valabila doar ASTAZI 11.07.2012 pana pe 12.07.2012 deoarece am nevoie urgenta de 200ron, dau si la pachet tot, pentru mai multe detalii sau pentru cumparare va rog sa-mi dati add la acest ID de messenger: dnd_llg@yahoo.com
  6. Luati cu incredere, baiatul este de nota 11, se tine de cuvant, are conturi bune si fresh, nu veti avea probleme, +1 rep
  7. Looool! )))))))))))))) trebuie mutat urgent in cele mai penale posturi din anul acesta fratee ! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nu e adevarat
  8. cpanel de aion sau cabal?

  9. Crunkkz

    De toate!

    Salut baieti, pentru cei interesati, vand: Peste 90.000 Loguri fresh, dupa cumparare se da delete, nologine din orice tara, rooturi foarte ieftine si stabile, steamuri originale, cryptez orice exe ( garantat fud ), cateva domenii ( hrh-tuning.ro / downloadhub.ro ) si multe altele, orice intrebare aveti imi trimiteti un PM, nu imi cereti ID-ul.
  10. @daser789, toate cu 60E, sunt conturi importante UP: Nu mai sunt 60.000+ sunt 90.000+ !!! conturi noi, fresh!
  11. Hai sa fim seriosi...nu ar putea sa-l sparga niciodata si da, erroarea aia este din cauza ca este prea multa lume, daca cauta inca o data mergea.. @daatdraqq, hahahhaha, adevarat ce graiesti, ai fost tare )
  12. Super tare, nu, da chiar zici ca e pe bune, tine si ochii inchizi, una alta , deci e super tare.
  13. @caiuskahn, in primul rand o sa ai warn pentru double-post, in al 2-lea rand baiatul a precizat cum vrea sa fie platit. @Weedy92, este spart domeniul, nu? ma intereseaza cate vizite unice/zi are pe el.
×
×
  • Create New...