Jump to content
DuTy^

Pasionati de Parkour!

Recommended Posts

Posted

faza e ca multi ar face cea le place sau ce e la moda dar faza e ca se fac intalniri numai in orasele mari : Bucuresti, Cluj, Timisoare... dar in cele mici gen valcea sibiu pitesti nu se aude nimic , de asta nu prea poate practica nimeni , de exemplu la noi in valcea suntem multi care avem biciclete si ne place sa facem scheme sau cu role , dar faza e ca nu avem si noi un loc special amenajat cu ce trebuie sa ne putem distra , dar in fine asta e romania si la noi greu se promoveaza noile sporturi, imi pare rau cand vad ca suntem dezcurajati asa de repede :(

Posted

Tocmai vroiam sa zic, ca daca sunteti interesati, sa, se organizeze in orasul/satul/judetu vostru, ca vrem sa vorbim cu niste traceuri din bucuresti (experimentati) sa mergem undeva in tara pentru un antrenament! Cei care vor sa ne primeasca pe la ei, sa imi dea un pm cu id-u si sa imi dea niste poze despre care cred ei ca reprezinta niste locuri de antrenament, si tot odata cati traceuri sunt prin zona! In functie de niste criterii, vom alege urmatoarea locatie!

Posted

eu( noi) cand practicam in anul 2006 parkour nu aveam nevoie de locuri special amenajate, noi faceam peste tot,daca vrei sa il practici te duci in sala de sport si practici acolo si porma iesi afara .. parerea mea

Posted

da, immun3 asa e! nu stau acum sa zic definitia parkour-ului, dar de la un timp, jegosi astia de la BGS de la politie, jandarmerie etc. s-au pus pe noi, de cateva ori mi-au cerut datele, alte ori am fugit si etc. totusi e o initiativa buna, niste bari acolo, niste saltele, ziduri, eventual si paza sa nu le fure careva ( cum s-a intamplat in poli de am ramas fara bare ca le-au luat tiganii la fier vechi ) si obstacole pe diferite nivele, nimeni sa nu tipe la tine, sa arunce cu apa etc. probabil si niste magazine aproape, tajnitori cu apa.Ar fi frumos! De ce sa nu sustinem? oricum nu cred ca locurile vechi nu or sa mai fie vizitate! Ar fi un loc bun pentru incepatori, si de ce nu poate si pentru avansati, depinde de ce vor face acolo! Eu sustin! parerea mea